Pohanka je nutričně bohatá, má vysoký obsah vlákniny a bílkovin.
64 Kč
Výhodná cena
Nutričně velmi hodnotná plodina, vhodná jako příloha, kaše i do…
62 Kč 60 Kč -3 %
Pšeničné otruby jsou zdrojem nerozpustné vlákniny, vhodné je přidávat…
34 Kč
Bulgur je lehce stravitelný, má skvělou chuť a velice zajímavé…
47 Kč
Pseudoobilovina s jemnou máslovou chutí je přirozeně bezlepková.
99 Kč
Pohanka je přirozeně bezlepková pseudoobilovina, má lehce oříškovou…
65 Kč 52 Kč -20 %
Přirozeně bezlepkové jáhly, které vznikají z prosa odstraněním…
325 Kč 299 Kč -8 %
Semínka quinoa v BIO kvalitě, které představují hodnotný zdroj…
96 Kč
Přirozeně bezlepková obilovina a vyniká zemitou chutí, ve které…
79 Kč
Bulgur je velmi oblíbeným pokrmem a quinoa může být součástí polévek…
72 Kč
Ideální obilnina pro zdravý životní styl, přirozeně obsahuje vysoký…
50 Kč
Varianty
Pohanka je přirozeně bezlepková a v kuchyni má široké využití. Má…
65 Kč
Jáhly v BIO kvalitě jsou výborné zejména k přípravě sladkých i…
60 Kč
Výhodná cena
Bulgur v BIO kvalitě vyniká vysokým obsahem vlákniny a zároveň…
50 Kč
Otruby, nahrubo namletá krupice, která obsahuje kvalitní vlákninu a…
Kuskus promíchejte s lisovaným česnekem, najemno nakrájeným tyminánem a 3 lžícemi olivového oleje, vysypte ho na dno zapékací mísy a zalijte trochou osolené vody. Na kuskus nakrájejte zeleninu, kterou máte rádi - např. cuketu, rajče a cibuli - osolte ji, případně okořeňte např. kořením na grilovanou zeleninu. Zapékací mísu přiklopte poklopem a vše pečte půl hodiny.
Suroviny na 2 porce:
Postup:
Pohanku vařte v osolené vodě dvojnásobného objemu s větší špetkou bujónu 20 minut. Na oleji mezitím osmahněte cibulku dozlatova, poté přidejte kukuřici a tuňáka - osolte, opepřete a smíchejte s vařenou pohankou. Vše osmahněte ještě společně. Takto připravené rizoto můžete a nemusíte posypat strouhaným sýrem.
Kategorii Obiloviny najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.