Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA Výhodná cena
Bezlepková kukuřičná strouhanka je ideální náhradou běžné strouhanky…
27 Kč 21 Kč -22 %
Kukuřičná mouka hladká v BIO kvalitě. Zadělejte těsto na úžasné…
26 Kč
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Přirozeně bezlepková mouka vhodná na pečení, zahušťování i přípravu…
29 Kč
Kukuřičná mouka polohrubá BIO. Základ pro kaše, noky a zlatavé…
32 Kč
Krupice z kukuřice v biokvalitě, jedná se o nahrubo umletou kukuřici.
34 Kč
◉
Navíc sleva 15 %
Kukuřičná strouhanka je přirozeně bezlepková a lehce stravitelná.
34 Kč
NAD 499 Kč DOPRAVA ZDARMA
Kokosová mouka je přirozeně bezlepková. Díky vysokému obsahu bílkovin…
36 Kč 34 Kč -6 %
Krupice, která je vhodná na výrobu tortil, kaší nebo knedlíků.
35 Kč
Mouka celozrnná žitná v bio kvalitě vhodná na každodenní pčečení,…
41 Kč 40 Kč -2 %
◉
NAVÍC SLEVA 12 %
Celozrnná žitná mouka je vhodná k přípravě tradičního chlebového…
42 Kč
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA Výhodná cena
100 % kokosová mouka vyráběná z dužiny čerstvě nasbíraných kokosových…
48 Kč 44 Kč -8 %
Celozrnná žitná mouka je plnohodnotnou moukou z celých zrn.
46 Kč 44 Kč -4 %
◉
NAVÍC SLEVA 12 %
Chlebová mouka je vhodná nejen na chleba, ale i na zdravější sladké i…
47 Kč
◉
NAVÍC SLEVA 12 %
Pseudoobilovina s vysokým podílem bílkovin, které mají velmi…
47 Kč
Jemný kukuřičný škrob v biokvalitě, ideální na zahuštění omáček a…
49 Kč
Špaldová celozrnná mouka je plnohodnotnou moukou z celých zrn a…
49 Kč
◉
NAVÍC SLEVA 12 %
Směs na přípravu lívanců pro celiaky, která je vhodná i pro neceliaky…
49 Kč
◉
NAVÍC SLEVA 12 %
Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka z celých zrn, proto má…
49 Kč
Mouka celozrnná pšeničná v bio kvalitě vhodná pro pčečení.
49 Kč
Žitná mouka vhodná na pečení či přípravu vařených příloh.
52 Kč
◉
NAVÍC SLEVA 12 %
Chlebová mouka pšeničná umí dát pečivu tmavší barvu, pevnější…
53 Kč
◉
NAVÍC SLEVA 12 %
Rýžová mouka má velmi jemnou chuť a je lehce stravitelná, výborná je…
55 Kč
Sypká směs pro přípravu palačinek, které můžete plnit marmeládou,…
56 Kč
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.