Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Bezlepková mouka na chleba, rohlíky, kynuté těsto a vše s kvasnicemi
109 Kč
Příjemně křupavá a zároveň přirozeně bezlepková. Použijte ji jako…
22 Kč
Díky dobře vyvážené směsi z vysoce kvalitních surovin snadno…
115 Kč
Kukuřičná mouka hladká v BIO kvalitě. Zadělejte těsto na úžasné…
28 Kč
Bezlepková kukuřičná strouhanka je ideální náhradou běžné strouhanky…
21 Kč
Kukuřičný škrob neobsahuje lepek, je vhodný pro osoby s intolerancí.
38 Kč
Univerzální bezlepková směs se širokým použitím je vhodná pro pečení…
96 Kč
Tato bezlepková mouka je vhodná na pečení sladkých moučníků a pokrmů…
105 Kč
Nenahraditelná ingredience v každé kuchyni vhodná k obalování,…
96 Kč
Bezlepková směs na výrobu přílohových a ovocných knedlíků, kroket a…
59 Kč
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Bezlepková kukuřičná strouhanka je ideální náhradou běžné strouhanky…
27 Kč 25 Kč -7 %
Kukuřičná mouka polohrubá BIO. Základ pro kaše, noky a zlatavé…
32 Kč
Krupice, která je vhodná na výrobu tortil, kaší nebo knedlíků.
31 Kč
Bezlepková směs na přípravu pudingu, těsta na smažení, až po bešamel.
105 Kč
Novinka
Kukuřičná strouhanka je přirozeně bezlepková a lehce stravitelná.
34 Kč
Přirozeně bezlepková zdravá kukuřičná krupice, která má široké…
36 Kč
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.