Doplněk stravy
3 za cenu 2
100% makový olej vyniká obsahem nenasycených tuků, které se podílejí…
179 Kč
Dýňový olej je lisovaný za studena, díky tomu si zachovává maximální…
179 Kč 176 Kč -2 %
Fyzicky zpracovaný, nehydrogenizovaný rostlinný olej. Bez vůně a bez…
139 Kč 135 Kč -3 %
Lahodný kokosový olej v BIO kvalitě lisovaný za studena, vhodný do…
79 Kč
Tento olivový olej zachovává všechny prospěšné látky obsažené v…
365 Kč
Mák je jedním z nejstarších přírodních preventivních látek. Extra…
229 Kč
◉
NAD 499 KČ SLEVA 15 %
Pupalkový olej BIO je lisovaný za studena ze zralých semen pupalky…
249 Kč
Kokosový olej je sněhobílý tuk, vyráběný prvním lisováním za studena.…
199 Kč
Olej vhodný nejen pro studenou kuchyni, na smažení a pečení ale i…
175 Kč
Prémiový kokosový olej v BIO kvalitě za studena lisovaný, vhodný do…
239 Kč
◉
NAD 499 KČ SLEVA 15 %
Za studena lisovaný ostropestřecový olej je cenným zdrojem mastných…
172 Kč
Olej neutrální vůně vhodný pro vaření, pečení a smažení.
209 Kč
Dýňový olej je skvělým pomocníkem v kuchyni. Hodí se zejména k…
182 Kč
Avokádový olej je skvělou alternativou olivového oleje.
166 Kč
Konopný olej přispívá k udržení normální hladiny glukózy v krvi a…
135 Kč
◉
NAD 499 KČ SLEVA 15 %
Olej lisovaný za studena z dužiny čerstvých plodů avokáda. Je určený…
95 Kč
Zastudena lisovaný lněný olej.
96 Kč
Výhodná cena
Přírodní panenský kokosový olej můžeme použít při přípravě pokrmů,…
◉
NAD 499 KČ SLEVA 15 %
Olivový olej panenský lisovaný za studena vhodný do teplé i studené…
Rostlinný olej a ghí máslo - nezbytná ingredience v kuchyni s širokou možností využití. Rostlinné oleje jsou získávány z různých rostlinných zdrojů, jako jsou slunečnice, olivy, řepka, avokádo nebo sója. Tyto oleje mají různé chutě, vůně a vlastnosti a jsou bohaté na zdravé tuky, vitamíny a antioxidanty. Jsou nezbytnou součástí vaření, pečení, smažení a salátových dresinků.
Každý olej má specifické tepelné vlastnosti, takže je důležité volit správný olej pro konkrétní účel.
Ghí máslo je tradiční indický produkt, který vzniká z čistého másla. Při procesu získávání ghí se odstraní voda a mléčný protein, což zanechává jen tuk. Ghí má bohatou oříškovou chuť a využívá se především při smažení, vaření a pečení. Je oblíbené pro svou vysokou tepelnou stabilitu a příjemnou vůni.
Rostlinné oleje a ghí máslo jsou nejenom nezbytné pro přípravu jídel, ale také přinášejí různé zdravotní výhody, jako je podpora zdraví srdce a cév a zlepšení trávení.
Je důležité vybírat kvalitní oleje a ghí máslo a používat je s mírou jako součást vyvážené stravy.
Kategorii Oleje a ghí másla najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.