Přírodní kokosový cukr se získává z mízy květů kokosových palem. Má jemnou karamelovou chuť a skvěle se hodí na pečení.
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
BIO kokosový cukr je nerafinovaný přírodní cukr, který se tradičně získává ručním sběrem nektaru z květů kokosových palem. Získaná tekutina se následně několik hodin vaří, dokud nezkaramelizuje. Výsledkem jsou drobné hnědé krystalky podobné třtinovému cukru.
V dnešní době se stal oprávněnou konkurencí rafinovaného řepného cukru, oproti kterému má výrazně nižší glykemický index (Gl=35). Kokosový cukr má lehce karamelovou chuť, vůni i barvu.
Kokosový cukr má podobnou sladivost jako klasický bílý cukr, takže jej v receptech lze nahradit v poměru 1:1. Můžete ho přidat do kaše, smoothie nebo do těsta při pečení.
*produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Indonésie / Srí Lanka.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.