Březový cukr, známý také jako xylitol, je přírodní sladidlo získávané z kůry břízy. Má sladkou chuť podobnou cukru, ale s nižším glykemickým indexem a nižším energetickým obsahem. Březový cukr je oblíbenou volbou pro ty, kteří chtějí omezit příjem cukru, udržovat si stabilní hladinu cukru v krvi nebo se vyhýbat umělým sladidlům.
Přírodní cukr, který se chutí, sladivostí i použitím vyrovná…
165 Kč
OD 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Xylitol se řadí mezi alternativní sladidla. Má nízký glykemický index…
209 Kč
Přírodní cukr, který se svojí chutí, sladivostí i použitím vyrovná…
329 Kč
Xylitol je přírodní cukr, který se chutí, sladivostí jakož i použitím…
89 Kč
OD 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Sladidlo, známé také pod názvem březový cukr, má nízký glykemický…
112 Kč
Xylitol z břízy se řadí mezi alternativní sladidla. Má nízký…
239 Kč
OD 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Sladidlo, známé také pod názvem březový cukr, má nízký glykemický…
72 Kč
Sladidlo vyrobené z březové kůry, které má méně kalorií, nízký…
325 Kč
Xylitol je přírodní sladidlo, které napomáhá k udržení nízké a…
OD 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Xylitol se řadí mezi alternativní náhrady klasického cukru, přidaná…
Navíc, březový cukr je přátelský k zubům, protože nezpůsobuje zubní kaz. Může být používán jako náhrada cukru ve vaření, pečení, přípravě nápojů nebo jako sladidlo do kávy a čaje. Je však důležité si uvědomit, že nadměrná konzumace březového cukru může způsobit nežádoucí účinky, jako jsou trávicí potíže. Je proto důležité sledovat celkový příjem sladkých látek, včetně březového cukru, a používat ho s mírou.
Kategorii Březový cukr najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Březový cukr, známý také jako xylitol, je přírodní sladidlo získávané z kůry břízy. Má sladkou chuť podobnou cukru, ale s nižším glykemickým indexem a nižším energetickým obsahem. Březový cukr je oblíbenou volbou pro ty, kteří chtějí omezit příjem cukru, udržovat si stabilní hladinu cukru v krvi nebo se vyhýbat umělým sladidlům.
Navíc, březový cukr je přátelský k zubům, protože nezpůsobuje zubní kaz. Může být používán jako náhrada cukru ve vaření, pečení, přípravě nápojů nebo jako sladidlo do kávy a čaje. Je však důležité si uvědomit, že nadměrná konzumace březového cukru může způsobit nežádoucí účinky, jako jsou trávicí potíže. Je proto důležité sledovat celkový příjem sladkých látek, včetně březového cukru, a používat ho s mírou.
Kategorii Březový cukr najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.