Alkoholový cukr plně nahrazuje klasický cukr, můžeme jej tedy v domácnosti využívat neomezeně.
Jedná se o alkoholový cukr, který se přirozeně vyskytuje v mnoha druzích ovoce a ve vyšších koncentracích v potravinách jako např. sojová omáčka, v sýrech, ve víně či v pivu.
Erithrytol je ideálně ochucovadlo do káv, čajů limonád, do omáček a dresinků, stolních sladidel. Samozřejmě skvěle se dá použít při vaření a při pečení, do náplní do pečiva, cukrovinek, žvýkaček, mléčných nápojů, bonbónů, mražených dezertů, pudinků, nízkokalorických nápojů a dalších potravin. Má funkci zvýrazňovače aromat, zvlhčující, náhradního sladidla, stabilizátoru, zahušťovadla, sekvestrantu. Erythritol se používá samostatně nebo v kombinaci s jinými nízkokalorickými sladidly.
Výrobce látky doporučuje nepoužívat erythritol jako 100% náhradu cukru, ale používat ho v kombinaci s jinými sladidly. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25°C v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 1 kg.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.