◉
Navíc sleva 10 %
Bezlepková směs na vláčný a chutný chléb s chia semínky.
59 Kč
◉
Navíc sleva 10 %
Směs je vhodná pro bezlepkovou i diabetickou dietu. Chléb je svojí…
59 Kč
Přirozeně bezlepková směs je vhodná na pečení a to i bez použití…
99 Kč
Mouka Manitoba typu 0 má úžasné vlastnosti při pečení různých…
49 Kč
Univerzální bezlepková směs se širokým použitím je vhodná pro pečení…
96 Kč
Směs na celozrnné pečivo je vyvážená směs vybraných ingrediencí s…
115 Kč
◉
Navíc sleva 10 %
Bezlepková směs Nomix je vhodná k přípravě kynutých, třených i…
119 Kč
◉
Navíc sleva 10 %
Muffin Choco - bezlepkové kakaové muffiny.
29 Kč
Směs na bílý bezlepkový chléb je vyrobena z přirozeně bezlepkových…
96 Kč
Mandlová mouka se vyrábí z sladkých mandlí, je vhodná jako náhrada…
65 Kč
◉
Navíc sleva 10 %
Bezlepková směs na výrobu přílohových a ovocných knedlíků, kroket a…
48 Kč
Pohanková mouka je přirozeně bezlepková a má skvělé pojivové…
59 Kč
Nenahraditelná ingredience v každé kuchyni vhodná k obalování,…
120 Kč
◉
Navíc sleva 10 %
Bezlepková mouka na bramborové těsto.
80 Kč
Hraška neobsahuje lepek a používá se k zahušťování polévek, omáček,…
189 Kč
Čiroková mouka je chuťově neutrální, lze ji tedy použít na domácí…
55 Kč
Tapioková mouka je vlastně bezlepkový škrob, který se extrahuje z…
99 Kč
Rýžová mouka je vhodná na přípravu všech druhů bezlepkových jídel, na…
59 Kč
Přirozeně bezlepková mouka smetanově bílé barvy je lehká a dobře…
86 Kč
◉
NAD 499 KČ SLEVA 15 %
Tapioková mouka je zdravým zdrojem karbohydrátů s nízkým obsahem…
109 Kč
◉
Navíc sleva 10 %
Hrníčkový dortík je dezert, který za pár minut proměníte v teplý…
27 Kč
Chlebová mouka je vhodná nejen na chleba, ale i na zdravější sladké i…
47 Kč
Dobrota nejen pro celiaky. Přirozeně bezlepkový čokoládový dort z…
79 Kč
Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.