Nenahraditelná ingredience v každé kuchyni vhodná k obalování,…
120 Kč
Bezlepková směs vhodná k výrobě cukroví a sušenek.
125 Kč
Arašídová mouka je ideální pro bezlepkové pečení, příznivce Paleo…
136 Kč
Obalovací směs lehce pikantní na přípravu těstíčka, ve kterém obalíte…
176 Kč
Doplněk stravy
Mandlovou mouku lze použít na pečení, vaření, na přípravu krémů, k…
176 Kč
Blanšírované mandle sekané na jemnou mouku.
186 Kč
Hraška neobsahuje lepek a používá se k zahušťování polévek, omáček,…
199 Kč
Celozrnná pšeničná mouka je plnohodnotnou moukou z celých zrn.
Doplněk stravy
Tuto mouku můžete použít na pečení, do chlebových směsí, do koláčů, k…
Mandlová mouka se vyrábí z sladkých mandlí, je vhodná jako náhrada…
100 % kokosová mouka vyráběná z dužiny čerstvě nasbíraných kokosových…
Mandlová mouka je vhodná pro sladké pečení a cukrářskou výrobu,…
Expirace
Mouka celozrnná žitná v bio kvalitě vhodná na každodenní pčečení,…
Přirozeně bezlepková celozrnná pohanková mouka je zdravou…
Směs na slunečnicový chléb, vhodná do domácích pekáren i do trouby.
Celozrnná žitná mouka je plnohodnotnou moukou z celých zrn.
Pohanková mouka je přirozeně bezlepková a má skvělé pojivové…
Výhodná cena
Organis kokosová mouka se vyrábí z dužiny čerstvě sklizených…
Tato mouka se běžně používá při nízkosacharidovém pečení jako…
Mix IT Dunkel - bezlepková mouka na tmavé pečivo a kynuté těsto.
Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.