100 % kokosová mouka vyráběná z dužiny čerstvě nasbíraných kokosových…
59 Kč
Pohanková mouka je přirozeně bezlepková a má skvělé pojivové…
59 Kč
Směs je vhodná pro bezlepkovou i diabetickou dietu. Chléb je svojí…
59 Kč
Sypká bezlepková směs na přípravu výtečného bezlepkového domácího…
59 Kč
Bezlepková směs na vláčný a chutný chléb s chia semínky.
59 Kč
◉
NAD 499 KČ SLEVA 15 %
Vyrábí se z kořene keřů manioku. Je významným zdrojem karbohydrátů s…
59 Kč
Rýžová mouka je vhodná na přípravu všech druhů bezlepkových jídel, na…
59 Kč
Xantanová guma představuje prášek bez zápachu a chuti.
62 Kč
Bezlepková mouka s nízkým obsahem cholesterolu, bohatá na vápník,…
65 Kč 62 Kč -5 %
Hraška vanilka je hrachová směs ochucená přírodní vanilkou.…
62 Kč
Špaldová mouka vhodná na pečení, smažení i třeba na přípravu vařených…
65 Kč
Hladká špaldová vhodná na pečení, smažení i třeba na přípravu…
65 Kč
Mandlová mouka se vyrábí z sladkých mandlí, je vhodná jako náhrada…
65 Kč
Bezlepková směs na rustikální chléb obsahuje lněnou a jablečnou…
65 Kč
Tato špaldová mouka je tmavší, má výraznější aroma, vyšší obsah…
65 Kč
Celozrnná mouka špaldová má oříškovou vůni a je mletá z celého zrna,…
69 Kč
Výhodná cena
Organis kokosová mouka se vyrábí z dužiny čerstvě sklizených…
69 Kč
Bezlepková směs pro přípravu cukroví, chleba, perníčků, palačinek v…
73 Kč
Pšeničná mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců,…
74 Kč
Pohankové palačinky z kvalitní pohankové mouky, jsou výborné na…
75 Kč
Bezlepková směs Nomix je vhodná k přípravě kynutých, třených i…
76 Kč
Pohanková mouka je vhodná na tradiční francouzské palačinky crêpes,…
78 Kč
Špaldová hladká mouka pokrmům dodává jemnou oříškovou chuť.
79 Kč
Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.