NAD 499 Kč DOPRAVA ZDARMA
Tapioková mouka je zdravým zdrojem karbohydrátů s nízkým obsahem…
109 Kč
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA Výhodná cena
Bezlepková kukuřičná strouhanka je ideální náhradou běžné strouhanky…
27 Kč 21 Kč -22 %
Doplněk stravy
Mandlovou mouku lze použít na pečení, vaření, na přípravu krémů, k…
176 Kč
Výhodná cena
Přirozeně bezlepková mouka smetanově bílé barvy je lehká a dobře…
79 Kč
Kukuřičná mouka hladká v BIO kvalitě. Zadělejte těsto na úžasné…
26 Kč
Mix IT Dunkel - bezlepková mouka na tmavé pečivo a kynuté těsto.
165 Kč
NAD 499 Kč DOPRAVA ZDARMA
Vyrábí se z kořene keřů manioku. Je významným zdrojem karbohydrátů s…
59 Kč
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Blanšírované mandle sekané na jemnou mouku.
186 Kč
Organis kokosová mouka se vyrábí z dužiny čerstvě sklizených…
99 Kč 92 Kč -7 %
Výhodná cena
Tato směs na tmavý bezlepkový chléb je vyrobena z přirozeně…
96 Kč 88 Kč -8 %
Doplněk stravy
Tuto mouku můžete použít na pečení, do chlebových směsí, do koláčů, k…
52 Kč
Špaldová celozrnná mouka je plnohodnotnou moukou z celých zrn a…
49 Kč
Pohanková mouka bez lepku vhodná pro sladké i slané vaření.
49 Kč 42 Kč -14 %
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Přirozeně bezlepková mouka vhodná na pečení, zahušťování i přípravu…
29 Kč
Mandlová mouka je vhodná pro sladké pečení a cukrářskou výrobu,…
199 Kč
Tapioková mouka je vlastně bezlepkový škrob, který se extrahuje z…
99 Kč
Hladká špaldová vhodná na pečení, smažení i třeba na přípravu…
66 Kč
◉
NAVÍC SLEVA 12 %
Pšeničná mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců,…
74 Kč
Špaldová mouka vhodná na pečení, smažení i třeba na přípravu vařených…
65 Kč
◉
NAVÍC SLEVA 12 %
Bezlepková směs pro přípravu cukroví, chleba, perníčků, palačinek v…
73 Kč
Bezlepková dýňová mouka, vhodná na pečení a zhušťování, vhodná pro…
49 Kč
◉
NAVÍC SLEVA 12 %
Pšeničná mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců,…
58 Kč
Pohanková mouka bez lepku vhodná pro sladké i slané vaření.
50 Kč
Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.