◉
NAD 499 KČ SLEVA 15 %
Přirozeně bezlepková kokosová mouka v BIO kvalitě s vysokým obsahem…
90 Kč
Tato špaldová mouka je tmavší, má výraznější aroma, vyšší obsah…
65 Kč
Akce
Oves je bohatý na bílkoviny, antioxidanty a minerální látky, je…
72 Kč 52 Kč -28 %
Špaldová celozrnná mouka se vyznačuje nezaměnitelnou oříškovou chutí,…
92 Kč
100 % kokosová mouka vyráběná z dužiny čerstvě nasbíraných kokosových…
95 Kč
Sypká směs pro přípravu palačinek, které můžete plnit marmeládou,…
56 Kč
100 % kokosová mouka vyráběná z dužiny čerstvě nasbíraných kokosových…
59 Kč
Pšeničná mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců,…
58 Kč
Špaldová hladká mouka pokrmům dodává jemnou oříškovou chuť.
79 Kč
Hladká špaldová vhodná na pečení, smažení i třeba na přípravu…
65 Kč
Špaldová mouka vhodná na pečení, smažení i třeba na přípravu vařených…
65 Kč
Žitná mouka vhodná na pečení či přípravu vařených příloh.
56 Kč
Bezlepková směs, která chutná výborně a doporučujeme ho i těm, kdo…
84 Kč
Sypká směs pro přípravu těsta na pizzu.
56 Kč
Bezlepková směs pro přípravu cukroví, chleba, perníčků, palačinek v…
73 Kč
Celozrnná mouka špaldová má oříškovou vůni a je mletá z celého zrna,…
69 Kč
Přirozeně bezlepková mouka je lehká a dobře stravitelná, využívá se k…
62 Kč
Krupice, která je vhodná na výrobu tortil, kaší nebo knedlíků.
36 Kč
Pseudoobilovina s vysokým podílem bílkovin, které mají velmi…
47 Kč
Mouka celozrnná žitná v bio kvalitě vhodná na každodenní pčečení,…
43 Kč
Kukuřičná mouka polohrubá BIO. Základ pro kaše, noky a zlatavé…
33 Kč
Kukuřičná strouhanka je přirozeně bezlepková a lehce stravitelná.
34 Kč
Špaldová celozrnná mouka je plnohodnotnou moukou z celých zrn a…
49 Kč 40 Kč -18 %
Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.