Přírodní sladidlo a dochucovadlo pokrmů, vhodný pro redukční diety a k léčbě kožních infekcí.
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Agávový sirup je komerčně vyráběné sladidlo získávané z několika druhů kaktusu agáve. Při výrobě agávového sirupu je míza ze střední části rostliny extrahována, filtrována a zahřívána při nízkých teplotách. Hlavním polysacharidem je inulin neboli fruktosan, který je tvořen převážně fruktózou. Tato šťáva je pak koncentrována na tekutinu ve formě sirupu. Jeho barva je od světlé až po tmavě jantarovou.
100% BIO sirup z agáve
Energetická hodnota | 1345 kJ / 321 kcal |
Tuky | 0 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 82 g |
- z toho cukry | 72 g |
Bílkoviny | 0 g |
Sůl | 0 g |
Země původu Mexico.
Sirup agáve můžeme použít jako sladidlo, doplněk při pečení, do ovocných salátů, na palačinky, na oslazení RAW zmrzlin, pro doladění nápojů. Přidává se také do snídaňových cereálií jako pojidlo.
Balení obsahuje 250 ml.
Skladujte při 10°C až 35°C.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.