Sladidlo nové generace z kořene čekanky a sukralózy s vysokým obsahem vlákniny a se sníženou energetickou hodnotou. Bez lepku a laktózy.
Stolní sladidlo na bázi extraktu z čekanky. Vyniká mimořádně vysokým obsahem prospěšné vlákniny a glykemickým indexem menším než 5. Čekankové slazení obsahuje jen 5% sacharidů, což je 10 - 15x méně než obsahuje agávový sirup a javorový sirup.
Vyrobeno v České republice.
Sladidlo lze použít nejen ke slazení teplých a studených nápojů, dezertů, sušenek, piškotů, zmrzlin, palačinek a jogurtů. Je vhodné i do teplé kuchyně pro pečení všech typů sladkého pečiva a bábovek. Obsahuje až o 95 % méně cukru a 45 % méně kalorií ve srovnání s jinými přírodními sladidly (med, javorový sirup, agávový sirup,…), proto je velmi vhodné pro použití při redukční dietě. Pokrmy připravené s použitím čekankového slazení vykazují výrazně nižší energetickou hodnotu v porovnání s pootravinami obsahujícími cukr.
Při nadměrném užití se mohou vyskytnout mírně nadýmavé účinky. Spotřebujte nejlépe do: datum uvedeno na obalu.
Doporučené dávkování 5 - 10 g denně. Vhodné pro děti od 3 let.
Balení obsahuje 700 g.
Uchovávejte v temnu a chladu.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.