Sladidlo vyrobené patentovanou metodou z extraktu z kořene čekanky a javorového sirupu.
Skladem více než 5 kusů Pozítří odešleme, u vás v úterý 30. 4.
Čekankový sirup lze použít nejen ke slazení teplých a studených nápojů, dezertů, sušenek, piškotů, zmrzlin, palačinek a jogurtů. Sirup může být použit i do teplé kuchyně pro pečení všech typů sladkého pečiva a bábovek. Dávkování je při slazení stejné jako u medu, při náhradě tuku v potravinách nahrazuje 1 g sirupu zhruba 4 g tuku. Doporučené dávkování 10-20 g denně.
Ukládat mimo dosah dětí. Uchovávejte v temnu a chladu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu. Při nadměrném užití se mohou vyskytnout mírně nadýmavé účinky. Případný zákal je přirozeným projevem produktu.
Balení obsahuje 350 g.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.