Vanilkový cukr se používá převážně na pečení dezertů, čajového pečiva…
145 Kč
Stolní sladidlo desetkrát sladší než cukr.
99 Kč
Doplněk stravy
Kokosový palmový cukr je sladidlo s velmi nízkým glykemickým indexem.
99 Kč
Cukr třtinový je výborný do kávy, čaje i na pečení.
79 Kč
Xylitol je přírodní cukr, který se chutí, sladivostí jakož i použitím…
Stevia je rostlina využívána jako přírodní rostlinné sladidlo.
Sypké stolní sladidlo vyrobeno z rostliny Stevia Rebaudiana.
Sypká sladidla jsou alternativou k běžným cukrům, která nabízí sladkost bez přidaných kalorií. Tato sladidla se často vyrábějí z přírodních zdrojů, jako je stévie, erythritol, březový cukr (xylitol) nebo kokosový či třtinový cukr. Sypká sladidla mají podobnou sladkost jako cukr, ale mají nižší energetickou hodnotu a nižší vliv na hladinu cukru v krvi. Jsou oblíbenou volbou pro lidi, kteří se snaží omezit příjem cukru nebo kontrolovat hmotnost.
Sypká sladidla se snadno rozpouštějí a mohou být používána jako náhrada cukru ve sladkých pokrmech, nápojích nebo při pečení. Je však důležité si uvědomit, že i přesto, že sypká sladidla jsou nízkokalorická, nadměrná konzumace by mohla mít nežádoucí účinky na trávicí systém. Je proto důležité sledovat celkový příjem sladkých látek, včetně sypkých sladidel, a dodržovat doporučená množství.
Kategorii Sypká sladidla najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.