Sypká sladidla jsou alternativou k běžným cukrům, která nabízí sladkost bez přidaných kalorií. Tato sladidla se často vyrábějí z přírodních zdrojů, jako je stévie, erythritol, březový cukr (xylitol) nebo kokosový či třtinový cukr. Sypká sladidla mají podobnou sladkost jako cukr, ale mají nižší energetickou hodnotu a nižší vliv na hladinu cukru v krvi. Jsou oblíbenou volbou pro lidi, kteří se snaží omezit příjem cukru nebo kontrolovat hmotnost.
Akce
Alkoholový cukr plně nahrazuje klasický cukr, můžeme jej tedy v…
159 Kč 99 Kč -38 %
Akce
Varianta náhradního sladidla, je sladký jako cukr, neobsahuje však…
159 Kč 99 Kč -38 %
Přírodní cukr, který se chutí, sladivostí i použitím vyrovná…
169 Kč 149 Kč -12 %
Výhodná cena
Xylitol se řadí mezi alternativní sladidla. Má nízký glykemický index…
195 Kč 179 Kč -8 %
◉
Navíc sleva 15 %
Přírodní třtinový cukr vyrobený zahušťováním třtinové šťávy bez…
80 Kč 78 Kč -3 %
Kokosový cukr je získaný z nektaru kokosových květů a má oproti jiným…
159 Kč
Výhodná cena
Erythritol je varianta náhradního sladidla, je sladký jako cukr,…
119 Kč
NAD 499 Kč DOPRAVA ZDARMA
Třtinový cukr s melasou má charakteristickou, příjemně karamelovou…
62 Kč
Třtinový cukr patří mezi zdravější alternativy rafinovaného bílého…
49 Kč
Cukr třtinový je výborný do kávy, čaje i na pečení.
79 Kč
NAD 499 Kč DOPRAVA ZDARMA
Sladidlo vyrobené z březové kůry, které má méně kalorií, nízký…
275 Kč
Nerafinovaný, přírodní řepný cukr se vyznačuje krystalky světlejší…
Sypká sladidla se snadno rozpouštějí a mohou být používána jako náhrada cukru ve sladkých pokrmech, nápojích nebo při pečení. Je však důležité si uvědomit, že i přesto, že sypká sladidla jsou nízkokalorická, nadměrná konzumace by mohla mít nežádoucí účinky na trávicí systém. Je proto důležité sledovat celkový příjem sladkých látek, včetně sypkých sladidel, a dodržovat doporučená množství.
Kategorii Sypká sladidla najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Sypká sladidla jsou alternativou k běžným cukrům, která nabízí sladkost bez přidaných kalorií. Tato sladidla se často vyrábějí z přírodních zdrojů, jako je stévie, erythritol, březový cukr (xylitol) nebo kokosový či třtinový cukr. Sypká sladidla mají podobnou sladkost jako cukr, ale mají nižší energetickou hodnotu a nižší vliv na hladinu cukru v krvi. Jsou oblíbenou volbou pro lidi, kteří se snaží omezit příjem cukru nebo kontrolovat hmotnost.
Sypká sladidla se snadno rozpouštějí a mohou být používána jako náhrada cukru ve sladkých pokrmech, nápojích nebo při pečení. Je však důležité si uvědomit, že i přesto, že sypká sladidla jsou nízkokalorická, nadměrná konzumace by mohla mít nežádoucí účinky na trávicí systém. Je proto důležité sledovat celkový příjem sladkých látek, včetně sypkých sladidel, a dodržovat doporučená množství.
Kategorii Sypká sladidla najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.