◉
Navíc sleva 10 %
Javorový sirup je přírodní sladidlo získávané z koncentrované javorové mízy, bez dalších chemických vstupů.
Skladem více než 5 kusů Dnes odešleme, u vás zítra
Glykemický index (GI) javorového sirupu je 54 (v porovnání s třtinovým cukrem, jehož glykemický index je 58). Javorový sirup je tedy vhodný pro všechny, kteří si hlídají příjem cukrů ve stravě. Glykemický index (GI) je údaj, který vyjadřuje s jakou rychlostí po požití konkrétní potraviny vzrůstá hladina krevního cukru.
Alternativa k bílému cukru: do čaje, zmrzlinových a ovocných pohárů, dezertů, krémů, těst, na palačinky a lívance, do ovesné kaše, ale i do marinád. Upečte si s ním například chutné mrkvové sušenky nebo koláč z červené řepy podle našeho receptu. V létě jako osvěžení: v 200 ml hrnečku smícháme podle chuti javorový sirup, šťávu z citronu a zalijeme studenou vodou, můžeme přidat i led.
Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25°C v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu. Po otevření uchovávat do 10°C.
Balení obsahuje 1 litr.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.