Camu camu je známý především pro své kyselé, vitamínem C nabité plody Camu cherry.
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Doplněk stravy je potravina, jejímž účelem je doplňovat běžnou stravu a která je koncentrovaným zdrojem vitaminů a minerálních látek nebo dalších látek s nutričním nebo fyziologickým účinkem, obsažených v potravině samostatně nebo v kombinaci, určená k přímé spotřebě v malých odměřených množstvích. Nemá vlastnosti prevence, ošetřování, léčby nebo vyléčení lidských onemocnění. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Uchovávat mimo dosah dětí!
Camu camu BIO, patřící do skupiny zvané „super ovoce“, je skutečným darem amazonských pralesů. Prášek z tohoto kyselého ovoce je bohatým zdrojem především přírodního vitamínu C.
100% Myrciaria dubia BIO.
Tabulka nutričních hodnot |
Nutriční hodnoty ve 100 g |
V DD** (3 lžičky = cca 9 g) |
Energetická hodnota |
1 394 kJ/333 kcal |
125,46 kJ/29,97 kcal |
Bílkoviny |
0 g |
0 g |
Sacharidy |
100 g |
9 g |
- z toho cukr |
0 g |
0 g |
Tuky |
0 g |
0 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny |
0 g |
0 g |
Vláknina |
33,3 g |
2,97 g |
Sodík |
0 g |
0 g |
Vitamín C |
2 600 mg |
234 mg (292 %)* |
Niacin |
111,1 mg |
9,99 mg (62 %)* |
* RHP – referenční hodnota příjmu
** DD – denní dávka
Požadované množství nejprve vložíme do sklenice, přidáme pouze 2× více vody nežli prášku a rozmícháme na hustou pastu. Tuto pastu již libovolně doředíme tekutinou, přičemž nevznikají hrudky. Tradiční užití: Jednu čajovou lžičku rozmícháme s vodou, džusem či jinou šťávou a užíváme 3× denně. Doporučujeme přidávat do jídel, zmrzlin a koktejlů pro zvýšení jejich nutriční hodnoty.
Nepřekračujte uvedené denní dávkování. Přípravek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládat mimo dosah dětí! Skladujte v suchu při teplotě do +25 °C v uzavřeném obalu. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 50 g.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.