Panenský olej za studena lisovaný pro všechny milovníky salátů.
172 Kč
Olej vhodný nejen pro studenou kuchyni, na smažení a pečení ale i…
175 Kč
Čistý máselný tuk nejvyšší kvality bez laktózy.
175 Kč
Dýňový olej je lisovaný za studena, díky tomu si zachovává maximální…
189 Kč 176 Kč -7 %
Doplněk stravy
3 za cenu 2
100% makový olej vyniká obsahem nenasycených tuků, které se podílejí…
179 Kč
Dýňový olej je skvělým pomocníkem v kuchyni. Hodí se zejména k…
182 Kč
Makový olej je určen pouze do studené kuchyně, díky své jemné chuti…
189 Kč
Výhodná cena
Přírodní panenský kokosový olej můžeme použít při přípravě pokrmů,…
189 Kč
BIO panenský sezamový olej je vhodný nejen do kuchyně.
199 Kč
Kokosový olej je sněhobílý tuk, vyráběný prvním lisováním za studena.…
199 Kč
Olej neutrální vůně vhodný pro vaření, pečení a smažení.
209 Kč
Olivový olej představuje cenný zdroj nenasycených mastných kyselin a…
219 Kč
Mák je jedním z nejstarších přírodních preventivních látek. Extra…
229 Kč
Prémiový kokosový olej v BIO kvalitě za studena lisovaný, vhodný do…
239 Kč
Kokosový olej rostlinný, jednodruhový, lisovaný za studena.
245 Kč
Kokosový olej BIO je 100% přírodní olej, je možné jej používat při…
249 Kč
Olej z černého kmínu je bohatým zdrojem cenných látek a je možné jej…
279 Kč 269 Kč -4 %
Doplněk stravy
Olej prémiové kvality z konopných semínek za studena lisovaný.
299 Kč
Výhodná cena
Máselný tuk Ghí najde uplatnění ve studené i teplé kuchyni.
309 Kč 299 Kč -3 %
Tento olivový olej zachovává všechny prospěšné látky obsažené v…
299 Kč
Výhodná cena
Ghí je tuk, který obsahuje celou řadu vitamínů, minerálů antioxidantů…
319 Kč
Panenský olej v biokvalitě ze světlice barvířské má velmi jemné aroma…
325 Kč
Kokosová pasta v BIO kvalitě.
355 Kč
Rostlinný olej a ghí máslo - nezbytná ingredience v kuchyni s širokou možností využití. Rostlinné oleje jsou získávány z různých rostlinných zdrojů, jako jsou slunečnice, olivy, řepka, avokádo nebo sója. Tyto oleje mají různé chutě, vůně a vlastnosti a jsou bohaté na zdravé tuky, vitamíny a antioxidanty. Jsou nezbytnou součástí vaření, pečení, smažení a salátových dresinků.
Každý olej má specifické tepelné vlastnosti, takže je důležité volit správný olej pro konkrétní účel.
Ghí máslo je tradiční indický produkt, který vzniká z čistého másla. Při procesu získávání ghí se odstraní voda a mléčný protein, což zanechává jen tuk. Ghí má bohatou oříškovou chuť a využívá se především při smažení, vaření a pečení. Je oblíbené pro svou vysokou tepelnou stabilitu a příjemnou vůni.
Rostlinné oleje a ghí máslo jsou nejenom nezbytné pro přípravu jídel, ale také přinášejí různé zdravotní výhody, jako je podpora zdraví srdce a cév a zlepšení trávení.
Je důležité vybírat kvalitní oleje a ghí máslo a používat je s mírou jako součást vyvážené stravy.
Kategorii Oleje a ghí másla najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.