Čistý máselný tuk nejvyšší kvality bez laktózy.
Produkt je dočasně nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Ghí neboli čistý máselný tuk vyrobený oddělením máselné bílkoviny od živočišného tuku se tradičně používá v teplé i studené kuchyni po celém světě. Přepuštěné máslo má výbornou chuť, snadno roztíratelnou a vstřebatelnou konzistenci, příjemné aroma. Oproti původnímu máslu, ze kterého bylo ghí přepuštěno, má vyšší bod kouřivosti (přibližně 200°C) a nemusí se skladovat v lednici, má delší trvanlivost.
Ghí má díky svým účinkům využití i v ajurvédě, kde ho tradiční léčitelé využívají jako prostředek k vyřešení nejrůznějších typů onemocnění již 5000 let.
Bezvodý máselný tuk min. 99,8%.
| Energetická hodnota | 3700 kJ | 883 kcal |
| Bílkoviny | 0,8g |
| Sacharidy | 0g |
| z toho cukry | 0g |
| Tuky | 99,9g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 67,4g |
| Sůl | 0g |
Česká republika.
Ghí lze použít v teplé i studené kuchyni. Má nezastupitelné místo v tradiční indické kuchyni, která ho doporučuje pro přípravu vařených, pečených a smažených jídel. Hodí se na přípravu nebo k doladění sladkých i slaných jídel. Přidejte do kaší, na lívance, na palačinky.
Balení obsahuje 350 ml.
Skladujte v suchu, nevystavujte přímému slunci.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.