Oblíbený rostlinný tuk pro jeho všestranné využití nejen v kuchyni,…
165 Kč
Avokádový olej je skvělou alternativou olivového oleje.
166 Kč
Extra panenský olivový olej ve spreji je vysoce kvalitní olej, který…
169 Kč
Panenský olej za studena lisovaný pro všechny milovníky salátů.
172 Kč
Olej vhodný nejen pro studenou kuchyni, na smažení a pečení ale i…
175 Kč
Dýňový olej je lisovaný za studena, díky tomu si zachovává maximální…
179 Kč 176 Kč -2 %
Doplněk stravy
3 za cenu 2
100% makový olej vyniká obsahem nenasycených tuků, které se podílejí…
179 Kč
Doplněk stravy
Extra panenský rostlinný olej, ideální volba pro zdravější smažení,…
179 Kč
Dýňový olej je skvělým pomocníkem v kuchyni. Hodí se zejména k…
182 Kč
Ghí s kokosovým olejem lze použít jako náhradu jiného tuku, je vhodné…
186 Kč
Výhodná cena
Přírodní panenský kokosový olej můžeme použít při přípravě pokrmů,…
189 Kč
Makový olej je určen pouze do studené kuchyně, díky své jemné chuti…
189 Kč
Čistý máselný tuk nejvyšší kvality bez laktózy.
192 Kč
BIO panenský sezamový olej je vhodný nejen do kuchyně.
199 Kč
Kokosový olej je sněhobílý tuk, vyráběný prvním lisováním za studena.…
199 Kč
Doplněk stravy
3 za cenu 2
100% čistý, za studena lisovaný panenský olej, který přispívá k…
199 Kč
3 za cenu 2
100% čistý, za studena lisovaný panenský olej, vhodný zejména pro…
199 Kč
Olej neutrální vůně vhodný pro vaření, pečení a smažení.
209 Kč
Olivový olej představuje cenný zdroj nenasycených mastných kyselin a…
219 Kč
Mák je jedním z nejstarších přírodních preventivních látek. Extra…
229 Kč
Prémiový kokosový olej v BIO kvalitě za studena lisovaný, vhodný do…
239 Kč
Kokosový olej rostlinný, jednodruhový, lisovaný za studena.
245 Kč
Kokosový olej BIO je 100% přírodní olej, je možné jej používat při…
249 Kč
Rostlinný olej a ghí máslo - nezbytná ingredience v kuchyni s širokou možností využití. Rostlinné oleje jsou získávány z různých rostlinných zdrojů, jako jsou slunečnice, olivy, řepka, avokádo nebo sója. Tyto oleje mají různé chutě, vůně a vlastnosti a jsou bohaté na zdravé tuky, vitamíny a antioxidanty. Jsou nezbytnou součástí vaření, pečení, smažení a salátových dresinků.
Každý olej má specifické tepelné vlastnosti, takže je důležité volit správný olej pro konkrétní účel.
Ghí máslo je tradiční indický produkt, který vzniká z čistého másla. Při procesu získávání ghí se odstraní voda a mléčný protein, což zanechává jen tuk. Ghí má bohatou oříškovou chuť a využívá se především při smažení, vaření a pečení. Je oblíbené pro svou vysokou tepelnou stabilitu a příjemnou vůni.
Rostlinné oleje a ghí máslo jsou nejenom nezbytné pro přípravu jídel, ale také přinášejí různé zdravotní výhody, jako je podpora zdraví srdce a cév a zlepšení trávení.
Je důležité vybírat kvalitní oleje a ghí máslo a používat je s mírou jako součást vyvážené stravy.
Kategorii Oleje a ghí másla najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.