Kokosový olej, který se hodí jako důležitá součást kuchyně i…
109 Kč 106 Kč -3 %
Olivový olej představuje cenný zdroj nenasycených mastných kyselin a…
219 Kč
Lněný olej je vhodný k přípravě salátů a studených jídel.
135 Kč
Za studena lisovaný panenský kokosový olej zbavený své typické vůně a…
345 Kč
Kokosový olej rostlinný, jednodruhový, lisovaný za studena.
235 Kč
Olej je lisovaný za studena ze speciální odrůdy slunečnicového…
142 Kč
Oblíbený rostlinný tuk pro jeho všestranné využití nejen v kuchyni,…
165 Kč
Tento olivový olej zachovává všechny prospěšné látky obsažené v…
299 Kč
Bio olej, získaný výlučně z certifikovaných ekologických oliv.
242 Kč
Kokosový olej BIO je 100% přírodní olej, je možné jej používat při…
249 Kč
Vyvážený olivový olej výjimečné kvality, je ideálním kuchyňským…
196 Kč
Novinka
Olivový olej lisovaný za studena, ideální k ochucení salátů, jídel,…
415 Kč
Čistý máselný tuk nejvyšší kvality bez laktózy.
389 Kč
Přírodní olej z kokosu s triglyceridy se středně dlouhým řetězcem,…
379 Kč
Olej z černého kmínu je bohatým zdrojem cenných látek a je možné jej…
279 Kč
Prémiový kokosový olej v BIO kvalitě za studena lisovaný, vhodný do…
359 Kč
Ostropestřecový olej je díky své zajímavé chuti ideální zejména k…
105 Kč
100% extra panenský za studena lisovaný olej ze semen černého kmínu,…
199 Kč
Kokosový olej je sněhobílý tuk, vyráběný prvním lisováním za studena.…
199 Kč
100% Bio kokosový olej zbavený typické kokosové vůně a chuti!
165 Kč
Olej neutrální vůně vhodný pro vaření, pečení a smažení.
209 Kč
3 za cenu 2
100% čistý, za studena lisovaný panenský olej, vhodný zejména pro…
199 Kč
Doplněk stravy
3 za cenu 2
100% čistý, za studena lisovaný panenský olej, který přispívá k…
199 Kč
Rostlinný olej a ghí máslo - nezbytná ingredience v kuchyni s širokou možností využití. Rostlinné oleje jsou získávány z různých rostlinných zdrojů, jako jsou slunečnice, olivy, řepka, avokádo nebo sója. Tyto oleje mají různé chutě, vůně a vlastnosti a jsou bohaté na zdravé tuky, vitamíny a antioxidanty. Jsou nezbytnou součástí vaření, pečení, smažení a salátových dresinků.
Každý olej má specifické tepelné vlastnosti, takže je důležité volit správný olej pro konkrétní účel.
Ghí máslo je tradiční indický produkt, který vzniká z čistého másla. Při procesu získávání ghí se odstraní voda a mléčný protein, což zanechává jen tuk. Ghí má bohatou oříškovou chuť a využívá se především při smažení, vaření a pečení. Je oblíbené pro svou vysokou tepelnou stabilitu a příjemnou vůni.
Rostlinné oleje a ghí máslo jsou nejenom nezbytné pro přípravu jídel, ale také přinášejí různé zdravotní výhody, jako je podpora zdraví srdce a cév a zlepšení trávení.
Je důležité vybírat kvalitní oleje a ghí máslo a používat je s mírou jako součást vyvážené stravy.
Kategorii Oleje a ghí másla najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.