100 % kokosová mouka vyráběná z dužiny čerstvě nasbíraných kokosových…
52 Kč
Bezlepková směs, která chutná výborně a doporučujeme ho i těm, kdo…
84 Kč
Pšeničná mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců,…
58 Kč
Celozrnná mouka špaldová má oříškovou vůni a je mletá z celého zrna,…
66 Kč
Špaldová hladká mouka pokrmům dodává jemnou oříškovou chuť.
79 Kč
Špaldová mouka vhodná na pečení, smažení i třeba na přípravu vařených…
66 Kč
Sypká směs pro přípravu palačinek, které můžete plnit marmeládou,…
56 Kč
Sypká směs pro přípravu těsta na pizzu.
56 Kč
Žitná mouka vhodná na pečení či přípravu vařených příloh.
52 Kč
Kukuřičná mouka polohrubá BIO. Základ pro kaše, noky a zlatavé…
32 Kč
Špaldová celozrnná mouka je plnohodnotnou moukou z celých zrn a…
49 Kč 40 Kč -18 %
100 % kokosová mouka vyráběná z dužiny čerstvě nasbíraných kokosových…
Mandlová mouka se vyrábí z sladkých mandlí, je vhodná jako náhrada…
Celozrnná pšeničná mouka je plnohodnotnou moukou z celých zrn.
Celozrnná žitná mouka je plnohodnotnou moukou z celých zrn.
Expirace
Mouka celozrnná žitná v bio kvalitě vhodná na každodenní pčečení,…
Výhodná cena
Organis kokosová mouka se vyrábí z dužiny čerstvě sklizených…
Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.