Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Hraška neobsahuje lepek a používá se k zahušťování polévek, omáček,…
55 Kč
Vyvážená směs kvalitních ingrediencí pro přípravu klasického bílého…
115 Kč
Bezlepková mouka na chleba, rohlíky, kynuté těsto a vše s kvasnicemi
119 Kč 99 Kč -17 %
Směs na celozrnné pečivo je vyvážená směs vybraných ingrediencí s…
115 Kč
Přirozeně bezlepková mouka smetanově bílé barvy je lehká a dobře…
86 Kč
Bezlepková směs na výrobu přílohových a ovocných knedlíků, kroket a…
49 Kč
Přirozeně bezlepková mouka pro přípravu bezlepkových pokrmů.
27 Kč
Hraška je chutná směs hrachu a bezlepkových obilovin k zahušťování a…
56 Kč
Univerzální bezlepková směs se širokým použitím je vhodná pro pečení…
96 Kč
Směs na bílý bezlepkový chléb je vyrobena z přirozeně bezlepkových…
96 Kč
Tato směs na tmavý bezlepkový chléb je vyrobena z přirozeně…
96 Kč
Rýžová mouka je vhodná na přípravu všech druhů bezlepkových jídel, na…
59 Kč
Bezlepková směs vhodná k výrobě cukroví a sušenek.
125 Kč
Bezlepková směs na přípravu pudingu, těsta na smažení, až po bešamel.
109 Kč
Hraška neobsahuje lepek a používá se k zahušťování polévek, omáček,…
199 Kč
Obalovací směs lehce pikantní na přípravu těstíčka, ve kterém obalíte…
176 Kč
Bezlepková směs, která chutná výborně a doporučujeme ho i těm, kdo…
84 Kč
Bezlepková rýžová mouka je výbornou náhradou za pšeničnou mouku při…
29 Kč
Nenahraditelná ingredience v každé kuchyni vhodná k obalování,…
Díky dobře vyvážené směsi z vysoce kvalitních surovin snadno…
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.