Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Přirozeně bezlepková směs je vhodná na pečení a to i bez použití…
96 Kč
Vyvážená směs kvalitních ingrediencí pro přípravu klasického bílého…
115 Kč
Bezlepková mouka na chleba, rohlíky, kynuté těsto a vše s kvasnicemi
119 Kč 99 Kč -17 %
Bezlepková směs na výrobu přílohových a ovocných knedlíků, kroket a…
49 Kč
Tato bezlepková mouka je vhodná na pečení sladkých moučníků a pokrmů…
119 Kč 99 Kč -17 %
Příjemně křupavá a zároveň přirozeně bezlepková. Použijte ji jako…
25 Kč 22 Kč -12 %
Přirozeně bezlepková mouka vhodná na pečení, zahušťování i přípravu…
24 Kč
Bezlepková kukuřičná strouhanka je ideální náhradou běžné strouhanky…
25 Kč
Hraška je chutná směs hrachu a bezlepkových obilovin k zahušťování a…
56 Kč
Univerzální bezlepková směs se širokým použitím je vhodná pro pečení…
96 Kč
Bezlepková směs vhodná k výrobě cukroví a sušenek.
125 Kč
Hrníčkový dortík je dezert, který za pár minut proměníte v teplý…
25 Kč
Bezlepková kukuřičná strouhanka je ideální náhradou běžné strouhanky…
20 Kč
Bezlepková směs na přípravu pudingu, těsta na smažení, až po bešamel.
109 Kč
Obalovací směs lehce pikantní na přípravu těstíčka, ve kterém obalíte…
176 Kč
Výrobek vhodný pro náhradu vajec při přípravě míchaných vajec, koláčů…
139 Kč
Nenahraditelná ingredience v každé kuchyni vhodná k obalování,…
Díky dobře vyvážené směsi z vysoce kvalitních surovin snadno…
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.