Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.

Nenahraditelná ingredience v každé kuchyni vhodná k obalování,…
96 Kč

Bezlepková kukuřičná strouhanka je ideální náhradou běžné strouhanky…
22 Kč

Máte chuť na maso? Zkuste ho tentokrát obalit jinak. Obalovací směs s…
55 Kč

Vyrobena z přirozeně bezlepkových přísad, obsahuje rýžové, bramborové…
99 Kč

Bezlepková alternativa běžné mouky s vysokým obsahem proteinů a…
136 Kč

Jedná se o přirozeně bezlepkovou potravinu připomínající chutí i vůní…
65 Kč

Mouka špaldová celozrnná jemně mletá je vhodná k přípravě koláčů,…
58 Kč

Kokosová mouka je přirozeně bezlepková. Díky vysokému obsahu bílkovin…
38 Kč

Celozrnná žitná mouka je vhodná k přípravě tradičního chlebového…
42 Kč

Bezlepková mouka na chleba, rohlíky, kynuté těsto a vše s kvasnicemi
124 Kč

Směs na bílý bezlepkový chléb je vyrobena z přirozeně bezlepkových…
86 Kč

Bezlepková směs na rustikální chléb obsahuje lněnou a jablečnou…
72 Kč

Bezlepková směs vhodná k výrobě cukroví a sušenek.
120 Kč

Směs je vhodná pro bezlepkovou i diabetickou dietu. Chléb je svojí…
66 Kč

Univerzální bezlepková směs se širokým použitím je vhodná pro pečení…
99 Kč

Sypká bezlepková směs na přípravu výtečného bezlepkového domácího…
66 Kč

Bezlepková směs na vláčný a chutný chléb s chia semínky.
66 Kč

Vyvážená směs kvalitních ingrediencí pro přípravu klasického bílého…
116 Kč

Díky dobře vyvážené směsi z vysoce kvalitních surovin snadno…
115 Kč 112 Kč -3 %

Mix IT Dunkel - bezlepková mouka na tmavé pečivo a kynuté těsto.
166 Kč

Bezlepková směs na výrobu přílohových a ovocných knedlíků, kroket a…
59 Kč

Přirozeně bezlepková celozrnná pohanková mouka je zdravou…
52 Kč

Pohanková mouka je přirozeně bezlepková a má skvělé pojivové…
86 Kč

Bezlepková směs na přípravu pudingu, těsta na smažení, až po bešamel.
125 Kč
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.