Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA Výhodná cena
Bezlepková kukuřičná strouhanka je ideální náhradou běžné strouhanky…
27 Kč 21 Kč -22 %
Pohanková mouka bez lepku vhodná pro sladké i slané vaření.
49 Kč 42 Kč -14 %
Jemně mletá mouka z Vysočiny s vysokým obsahem vlákniny, která…
34 Kč 30 Kč -12 %
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA Výhodná cena
Mandlová mouka se vyrábí z sladkých mandlí, je vhodná jako náhrada…
64 Kč 58 Kč -9 %
Výhodná cena
Tato směs na tmavý bezlepkový chléb je vyrobena z přirozeně…
96 Kč 88 Kč -8 %
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA Výhodná cena
100 % kokosová mouka vyráběná z dužiny čerstvě nasbíraných kokosových…
48 Kč 44 Kč -8 %
Výhodná cena
Univerzální bezlepková směs se širokým použitím je vhodná pro pečení…
96 Kč 89 Kč -7 %
Organis kokosová mouka se vyrábí z dužiny čerstvě sklizených…
99 Kč 92 Kč -7 %
Výhodná cena
Bezlepková směs Nomix je vhodná k přípravě kynutých, třených i…
106 Kč 100 Kč -6 %
Celozrnná mouka špaldová má oříškovou vůni a je mletá z celého zrna,…
69 Kč 66 Kč -4 %
Celozrnná žitná mouka je plnohodnotnou moukou z celých zrn.
46 Kč 44 Kč -4 %
◉
NAVÍC SLEVA 12 %
Chlebová mouka pšeničná umí dát pečivu tmavší barvu, pevnější…
53 Kč
NAD 499 Kč DOPRAVA ZDARMA
Lněná mouku využijete k zahušťování koktejlů, omáček a polévek. Je…
31 Kč
◉
NAVÍC SLEVA 12 %
Tato špaldová mouka je tmavší, má výraznější aroma, vyšší obsah…
65 Kč
◉
NAVÍC SLEVA 12 %
Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka z celých zrn, proto má…
49 Kč
Výhodná cena
Přirozeně bezlepková směs je vhodná na pečení a to i bez použití…
99 Kč
◉
NAVÍC SLEVA 12 %
Chlebová mouka je vhodná nejen na chleba, ale i na zdravější sladké i…
47 Kč
Doplněk stravy
Maková mouka je vhodná na pečení, do chlebových směsí, do koláčů, na…
52 Kč
Celozrnná mouka špaldová má oříškovou vůni a je mletá z celého zrna,…
56 Kč
◉
NAVÍC SLEVA 12 %
Mouka špaldová celozrnná jemně mletá je vhodná k přípravě koláčů,…
58 Kč
Sypká směs pro přípravu těsta na pizzu.
56 Kč
Mouka celozrnná žitná v bio kvalitě vhodná na každodenní pčečení,…
42 Kč
◉
NAVÍC SLEVA 12 %
Celozrnná žitná mouka je vhodná k přípravě tradičního chlebového…
42 Kč
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.