Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Bezlepková mouka na chleba, rohlíky, kynuté těsto a vše s kvasnicemi
119 Kč
Přirozeně bezlepková mouka vhodná na pečení, zahušťování i přípravu…
24 Kč
Vyvážená směs kvalitních ingrediencí pro přípravu klasického bílého…
109 Kč
Jedná se o přirozeně bezlepkovou potravinu připomínající chutí i vůní…
59 Kč
Přirozeně bezlepková mouka pro přípravu bezlepkových pokrmů.
25 Kč
Díky dobře vyvážené směsi z vysoce kvalitních surovin snadno…
115 Kč
Hraška je chutná směs hrachu a bezlepkových obilovin k zahušťování a…
56 Kč 55 Kč -2 %
Příjemně křupavá a zároveň přirozeně bezlepková. Použijte ji jako…
22 Kč
Hrníčkový dortík je dezert, který za pár minut proměníte v teplý…
25 Kč
Bezlepková kukuřičná strouhanka je ideální náhradou běžné strouhanky…
21 Kč
Sypká bezlepková směs na přípravu výtečného bezlepkového domácího…
59 Kč
Bezlepková směs na vláčný a chutný chléb s chia semínky.
59 Kč
Bezlepková směs na rustikální chléb obsahuje lněnou a jablečnou…
65 Kč
Přirozeně bezlepková směs je vhodná na pečení a to i bez použití…
99 Kč
◉
Navíc sleva 15 %
Směs na bezlepkový chléb s nízkým obsahem sacharidů a cukru.
46 Kč 44 Kč -4 %
Směs na celozrnné pečivo je vyvážená směs vybraných ingrediencí s…
115 Kč
Směs je vhodná pro bezlepkovou i diabetickou dietu. Chléb je svojí…
59 Kč
Pohanková mouka je přirozeně bezlepková a má skvělé pojivové…
59 Kč
Bezlepková směs na výrobu přílohových a ovocných knedlíků, kroket a…
49 Kč
Hraška neobsahuje lepek a používá se k zahušťování polévek, omáček,…
55 Kč
Hraška neobsahuje lepek a používá se k zahušťování polévek, omáček,…
189 Kč
Bezlepková směs na přípravu pudingu, těsta na smažení, až po bešamel.
105 Kč
Hraška vanilka je hrachová směs ochucená přírodní vanilkou.…
62 Kč
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.