Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Bezlepková mouka na chleba, rohlíky, kynuté těsto a vše s kvasnicemi
109 Kč
Přirozeně bezlepková směs je vhodná na pečení a to i bez použití…
99 Kč
Díky dobře vyvážené směsi z vysoce kvalitních surovin snadno…
115 Kč
Jemná rýžová krupička je vyrobena z rýžové mouky vysoké kvality, je…
39 Kč
Přirozeně bezlepková mouka pro přípravu bezlepkových pokrmů.
26 Kč 25 Kč -4 %
Bezlepková rýžová mouka je výbornou náhradou za pšeničnou mouku při…
28 Kč
Vyvážená směs kvalitních ingrediencí pro přípravu klasického bílého…
124 Kč 119 Kč -4 %
Univerzální bezlepková směs se širokým použitím je vhodná pro pečení…
96 Kč
Tato bezlepková mouka je vhodná na pečení sladkých moučníků a pokrmů…
105 Kč
Nenahraditelná ingredience v každé kuchyni vhodná k obalování,…
96 Kč
Přirozeně bezlepková mouka smetanově bílé barvy je lehká a dobře…
86 Kč
Bezlepková směs na výrobu přílohových a ovocných knedlíků, kroket a…
59 Kč
Bezlepková směs vhodná k výrobě cukroví a sušenek.
125 Kč
Rýžová mouka má velmi jemnou chuť a je lehce stravitelná, výborná je…
55 Kč
Dobrota nejen pro celiaky. Přirozeně bezlepkový čokoládový dort z…
85 Kč 79 Kč -7 %
Bezlepková směs na přípravu pudingu, těsta na smažení, až po bešamel.
105 Kč
Směs na výrobu lívanců a palačinek, vhodné při redukčních,…
285 Kč
Tato strouhanka je vhodná pro osoby s nesnášenlivostí lepku a pro…
119 Kč
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.