Vyzkoušejte upéct lasagne s pomocí celozrnných těstovin v BIO kvalitě.
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Začneme boloňskou omáčkou: Na rozehřátém oleji osmahneme na kostičky nakrájenou cibuli, přidáme mleté maso, opepříme a ochutíme rozetřeným česnekem, přidáme kečup a rajčata. Dusíme do měkka cca 15 - 25 minut podle druhu masa.
Pokračujeme bešamelovou omáčkou: Máslo rozpustíme společně s moukou promícháváme, přidáme horké mléko, ochutíme solí a muškátovým oříškem. Nakonec přidáme strouhaný sýr a bešamelovou omáčku povaříme cca 10 minut.
Do zapékací mísy vkládáme postupně bešamelovou omáčku, boloňskou a pláty lasagní. Poslední vrstva je bešamelová omáčka a na ní plátky tvrdého sýru. Lasagne s boloňskou omáčkou zapékáme při 200 °C asi 30 - 40 minut.
Celozrnné lasagne Byodo jsou tradičně válcovány za použití nejkvalitnější italské BIO tvrdé pšenice. Listy těstovin mají jemný skus.
Celozrnná tvrdá pšenice pěstována ekologicky.
Energie: 1460 kJ/345 kcal, Tuk: 2,5 g, z toho nasycené: 0,5 g, Sacharidy: 65 g, z toho cukry: 3,4 g, Bílkoviny: 12 g, sůl: 0 g
Německo
250 ml
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.