Bio rýže, oblininy a luštěniny se pěstují bez působení chemických látek a pocházejí z ekologického zemědělství. Do bio obilninových výrobků se nepřidávají umělé konzervanty, dochucovadla a ani "éčka". Patří sem špalda, jáhly, bulgur, ovesné vločky, quinoa, červená čočka, amarant a další oblíbené výrobky, které najdete u nás napříč značkami, a to včetně českých Country Life a Allnature.
Pokud hledáte do kuchyně surovinu, jež má široké využití, je výživná,…
30 Kč
Dopřejte si u sledování filmu zdravou a doma vyrobenou pochoutku..…
33 Kč
Expirace
Tyto fazole vděčí za svůj název americkému námořnictvu! Zařaďte je do…
40 Kč
Držíte-li dietu nebo jste sportovec, pak je pro vás důležitá vyvážená…
46 Kč 43 Kč -7 %
Bulgur má lehce oříškovou chuť, kterou si oblíbíte. Zpestřete jím…
44 Kč
Bezvaječné těstoviny ze sušené celozrnné pšeničné krupice.
47 Kč
Usušená pšenice s příjemnou obilnou vůní pro zpestření jídelníčku.
52 Kč
Pohanka je přirozeně bezlepková a má lehce oříškovou chuť, její…
62 Kč 56 Kč -10 %
Sójóvé boby v BIO kvalitě nabízí našemu tělo velké množství…
56 Kč
Cizrnu si prostě zamilujete... a to hlavně díky její oříškové chuti,…
59 Kč
Červené fazole jsou charakteristické svou výraznou chutí a větší…
72 Kč 59 Kč -18 %
Rýže dlouhozrná v bio kvalitě z podhůří Himalájí. Přirozeně…
59 Kč
Bulgur je lehce stravitelný a chutný pokrm, jehož dalším pozitivem je…
59 Kč
Rýže v biokvalitě s jemnou přirozenou vůní květin. Tradiční součást…
62 Kč
Rýže v biokvalitě z podhůří Himalájí. Přirozeně bezlepková.
65 Kč
Tyto fazole, výborně se hodící jako základ mexické kuchyně, se skvěle…
69 Kč
Amarant je možné přidávat do obilninových jídel a zlepšovat tak jeho…
72 Kč
Jedná se o typickou součást indické a čínské kuchyně. Maličké fazole…
79 Kč
Celozrnná neloupaná rýže s příjemnou oříškovou chutí pro zpestření…
82 Kč
Kamut je prapůvodní druh pšenice, který neprošel procesem hybridizace…
89 Kč
Špalda patří mezi oblíbené obiloviny. Kuskus z této obiloviny je…
99 Kč
Přirozeně bezlepkové jáhly, které vznikají z prosa odstraněním…
325 Kč
Červená čočka je zbavená slupky, tudíž nenadýmá, je vhodná k přípravě…
659 Kč 645 Kč -2 %
Jáhly (kuličky z prosa setého) vlastně nejsou ničím novým, společně s kroupami totiž vždy patřily do staročeské kuchyně. Jedná se o bezlepkovou obilninu vhodnou pro celiaky a ty, kteří trpí alergií na lepek.
Existují různé druhy bulguru - nejčastěji je ale namáčeným, usušeným a nasekaným produktem pšenice. Bulgur je předvařený, a proto jeho příprava zabere jen chvilku. Pokud byste ve svém jídelníčku rádi nahradili rýži, bulgur je k tomu jako stvořený. Chutný je ale jak teplý, tak i studený.
Kuskus (jinak také Cous Cous) je krupičkou z ječmene, prosa nebo pšenice. Jeho příprava je opravdu jednoduchá, stačí ho jen zalít vroucí vodou, hladina vody by měla být zhruba 1 cm nad vrstvou kuskusu. Následně je důležité nechat kuskus pod pokličkou nabobtnat.
Pohanka se doporučuje jíst hlavně v chladném období, protože skvěle prohřívá organismus. Nejvíce ji ale ocení cévní systém - obsahuje totiž rutin, který se podílí na jeho pružnosti, navíc je výborným antioxidantem a skvěle podporuje funkci vitaminu C v našem těle.
Pokud k přípravě pokrmů zvolíte drobounké kuličky (velikostí podobné kuskusu) amarantu neboli laskavce, neubráníte se tomu, aby byl výsledek vždy mírně křupavý. Zároveň díky této superpotravině vstřebáte velké množství bílkovin, vlákniny, minerálních látek a vitaminů.
Kategorii Bio rýže, obilniny a luštěniny najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Bio rýže, oblininy a luštěniny se pěstují bez působení chemických látek a pocházejí z ekologického zemědělství. Do bio obilninových výrobků se nepřidávají umělé konzervanty, dochucovadla a ani "éčka". Patří sem špalda, jáhly, bulgur, ovesné vločky, quinoa, červená čočka, amarant a další oblíbené výrobky, které najdete u nás napříč značkami, a to včetně českých Country Life a Allnature.
Jáhly (kuličky z prosa setého) vlastně nejsou ničím novým, společně s kroupami totiž vždy patřily do staročeské kuchyně. Jedná se o bezlepkovou obilninu vhodnou pro celiaky a ty, kteří trpí alergií na lepek.
Existují různé druhy bulguru - nejčastěji je ale namáčeným, usušeným a nasekaným produktem pšenice. Bulgur je předvařený, a proto jeho příprava zabere jen chvilku. Pokud byste ve svém jídelníčku rádi nahradili rýži, bulgur je k tomu jako stvořený. Chutný je ale jak teplý, tak i studený.
Kuskus (jinak také Cous Cous) je krupičkou z ječmene, prosa nebo pšenice. Jeho příprava je opravdu jednoduchá, stačí ho jen zalít vroucí vodou, hladina vody by měla být zhruba 1 cm nad vrstvou kuskusu. Následně je důležité nechat kuskus pod pokličkou nabobtnat.
Pohanka se doporučuje jíst hlavně v chladném období, protože skvěle prohřívá organismus. Nejvíce ji ale ocení cévní systém - obsahuje totiž rutin, který se podílí na jeho pružnosti, navíc je výborným antioxidantem a skvěle podporuje funkci vitaminu C v našem těle.
Pokud k přípravě pokrmů zvolíte drobounké kuličky (velikostí podobné kuskusu) amarantu neboli laskavce, neubráníte se tomu, aby byl výsledek vždy mírně křupavý. Zároveň díky této superpotravině vstřebáte velké množství bílkovin, vlákniny, minerálních látek a vitaminů.
Kategorii Bio rýže, obilniny a luštěniny najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.