Rýže v biokvalitě s jemnou přirozenou vůní květin. Tradiční součást asijské kuchyně.
Skladem více než 5 kusů Dnes odešleme, u vás v pondělí 29. 4.
Jasmínová rýže pochází původně ze severu Thajska. Dnes se ale pěstuje i v Laosu, Vietnamu a dokonce v Itálii. Své jméno získala kvůli své květinové vůni, která někomu připomíná jasmín a kvůli své bílé barvě. Tato specifická vůně se u rýže vytváří přirozeně.
Rýže jasmínová *. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.
Příloha - rýži lze využít jako přílohu k omáčkám. Rizoto - klasickým způsobem můžete rýží smíchat se zeleninou a kořením dle libosti. Smažená rýže - po uvaření můžete rýži na větším množství oleje společně se zeleninou smažit asi 2 minuty, nakonec přidejte rozmíchaná vajíčka a krátce dosmažte, stačí už jen kořením dochutit. Nákyp - do vymazaného pekáčku vrstvíme nastrouhaná jablka střídavě s uvařenou rýží, vrstvy posypáváme také ořechy, skořicí a případně cukrem, krátce zapečeme v troubě.
Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sóji, skořápkových plodů a sezamu.
Rýži propláchněte a vařte v dvojnásobném množství vody 20 minut.
Balení obsahuje 500 gramů.
Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.