Bio rýže, oblininy a luštěniny se pěstují bez působení chemických látek a pocházejí z ekologického zemědělství. Do bio obilninových výrobků se nepřidávají umělé konzervanty, dochucovadla a ani "éčka". Patří sem špalda, jáhly, bulgur, ovesné vločky, quinoa, červená čočka, amarant a další oblíbené výrobky, které najdete u nás napříč značkami, a to včetně českých Country Life a Allnature.
Červená čočka zbavená slupky vhodná do salátů i sladkých jídel.
76 Kč
Červené fazole jsou charakteristické svou výraznou chutí a větší…
75 Kč
Tyto fazole vděčí za svůj název americkému námořnictvu! Zařaďte je do…
85 Kč
Rýže v biokvalitě z podhůří Himalájí. Přirozeně bezlepková.
69 Kč
Doplněk stravy
Jáhly jsou dobře stravitelné, výživné, velmi chutné a přirozeně…
47 Kč
Bílé fazole ve slaném nálevu jsou vynikajícím řešením pro ty, kterým…
49 Kč
Quinoa červená BIO je bezlepkovou alternativou rýže nebo kuskusu s…
85 Kč
Lehce stravitelná a přirozeně bezlepková potravina, vhodná do polévek…
72 Kč
Červená čočka je zbavená slupky, tudíž nenadýmá, je vhodná k přípravě…
645 Kč
Výtečná exotická luštěnina se specifickou vůní, která skvěle vynikne…
629 Kč 615 Kč -2 %
Jen ho propláchnete a za pár minut budete mít hotové vydatné jídlo s…
54 Kč
Přirozeně bezlepkové jáhly, které vznikají z prosa odstraněním…
325 Kč
Usušená pšenice s příjemnou obilnou vůní pro zpestření jídelníčku.
49 Kč
Rýže dlouhozrná v bio kvalitě z podhůří Himalájí. Přirozeně…
66 Kč
Přivítejte na svém stole tuto vysoce výživnou a energetickou…
65 Kč
Amarant je možné přidávat do obilninových jídel a zlepšovat tak jeho…
76 Kč
Červená čočka je připravená během 15 minut, nenadýmá a je výborně…
66 Kč
Těstoviny z mouky z bio červené čočky, bezvaječné, mají vysoký obsah…
72 Kč
Basmati je oblíbená pro svou typickou ušlechtilou vůni a chuť.
79 Kč
Kamut je prapůvodní druh pšenice, který neprošel procesem hybridizace…
86 Kč
Černá fazole má lesklou černou barvu a hustou masitou strukturu.
59 Kč
Celozrnná neloupaná rýže s příjemnou oříškovou chutí pro zpestření…
85 Kč
Černá čočka beluga v BIO kvalitě je ideální do salátů, pomazánek,…
99 Kč
Jáhly (kuličky z prosa setého) vlastně nejsou ničím novým, společně s kroupami totiž vždy patřily do staročeské kuchyně. Jedná se o bezlepkovou obilninu vhodnou pro celiaky a ty, kteří trpí alergií na lepek.
Existují různé druhy bulguru - nejčastěji je ale namáčeným, usušeným a nasekaným produktem pšenice. Bulgur je předvařený, a proto jeho příprava zabere jen chvilku. Pokud byste ve svém jídelníčku rádi nahradili rýži, bulgur je k tomu jako stvořený. Chutný je ale jak teplý, tak i studený.
Kuskus (jinak také Cous Cous) je krupičkou z ječmene, prosa nebo pšenice. Jeho příprava je opravdu jednoduchá, stačí ho jen zalít vroucí vodou, hladina vody by měla být zhruba 1 cm nad vrstvou kuskusu. Následně je důležité nechat kuskus pod pokličkou nabobtnat.
Pohanka se doporučuje jíst hlavně v chladném období, protože skvěle prohřívá organismus. Nejvíce ji ale ocení cévní systém - obsahuje totiž rutin, který se podílí na jeho pružnosti, navíc je výborným antioxidantem a skvěle podporuje funkci vitaminu C v našem těle.
Pokud k přípravě pokrmů zvolíte drobounké kuličky (velikostí podobné kuskusu) amarantu neboli laskavce, neubráníte se tomu, aby byl výsledek vždy mírně křupavý. Zároveň díky této superpotravině vstřebáte velké množství bílkovin, vlákniny, minerálních látek a vitaminů.
Kategorii Bio rýže, obilniny a luštěniny najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Bio rýže, oblininy a luštěniny se pěstují bez působení chemických látek a pocházejí z ekologického zemědělství. Do bio obilninových výrobků se nepřidávají umělé konzervanty, dochucovadla a ani "éčka". Patří sem špalda, jáhly, bulgur, ovesné vločky, quinoa, červená čočka, amarant a další oblíbené výrobky, které najdete u nás napříč značkami, a to včetně českých Country Life a Allnature.
Jáhly (kuličky z prosa setého) vlastně nejsou ničím novým, společně s kroupami totiž vždy patřily do staročeské kuchyně. Jedná se o bezlepkovou obilninu vhodnou pro celiaky a ty, kteří trpí alergií na lepek.
Existují různé druhy bulguru - nejčastěji je ale namáčeným, usušeným a nasekaným produktem pšenice. Bulgur je předvařený, a proto jeho příprava zabere jen chvilku. Pokud byste ve svém jídelníčku rádi nahradili rýži, bulgur je k tomu jako stvořený. Chutný je ale jak teplý, tak i studený.
Kuskus (jinak také Cous Cous) je krupičkou z ječmene, prosa nebo pšenice. Jeho příprava je opravdu jednoduchá, stačí ho jen zalít vroucí vodou, hladina vody by měla být zhruba 1 cm nad vrstvou kuskusu. Následně je důležité nechat kuskus pod pokličkou nabobtnat.
Pohanka se doporučuje jíst hlavně v chladném období, protože skvěle prohřívá organismus. Nejvíce ji ale ocení cévní systém - obsahuje totiž rutin, který se podílí na jeho pružnosti, navíc je výborným antioxidantem a skvěle podporuje funkci vitaminu C v našem těle.
Pokud k přípravě pokrmů zvolíte drobounké kuličky (velikostí podobné kuskusu) amarantu neboli laskavce, neubráníte se tomu, aby byl výsledek vždy mírně křupavý. Zároveň díky této superpotravině vstřebáte velké množství bílkovin, vlákniny, minerálních látek a vitaminů.
Kategorii Bio rýže, obilniny a luštěniny najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk