Moje srdcovky

Úvodní strana » Výživa a hubnutí » Potraviny » Oleje » Ostatní rostlinné oleje

WOLFBERRY Olej z černého kmínu 250 ml

Kód výrobku: 354694
Za studena lisovaný olej z černého kmínu v RAW kvalitě je vhodný ke konzumaci i kosmetickým účelům.

Více informací

Běžná cena: 444 Kč
349 Kč (1,40 Kč/ml)
Ušetříte: 21 % (95 Kč)

Naskladníme do 3 dnů

Ve středu 3. 6. odešleme, u vás ve čtvrtek 4. 6.

Ve středu 3. 6. odešleme, u vás ve čtvrtek 4. 6.

ZITENAX

Přidejte ještě


Načítám

Podrobné informace

Podrobné informace WOLFBERRY Olej z černého kmínu 250 ml

Černucha setá, neboli černý kmín (Nigella sativa) je jednoletá bylina, která pochází z jihozápadní Asie. Semena této rostliny se používají jako koření především v Turecku, Indii a na Středním Východě. Olej z černého kmínu používala už Kleopatra a semena byla nalezena v hrobce faraóna Tutanchamona. Černého kmínu a jeho účinků od pradávna využívá tradiční čínská medicína, ájurvéda a tibetská medicína.

Zajímá Vás výroba

Wolfberry olej z černého kmínu se získává lisováním za studena s následnou filtrací. Díky tomu si zachovává okolo 50 % kyseliny linolové, více než 2 % kyseliny eikosadienové a maximální množství dalších důležitých látek, které nejsou zničeny rafinací. Olej má typickou chuť a vůni po černém kmínu.

Typy na využití

  • Díky své chuti je ideální na dochucení salátů, zálivek, sýrů nebo masa.
  • Výborně se ale hodí i v péči o pokožku, protože na ní vytváří ochranný film, který zadržuje vlhkost uvnitř a tím pleť zanechává hladkou a pružnou.
  • Wolfberry olej z černého kmínu je 100 % jednodruhový a neobsahuje žádné levnější oleje ani jiné příměsi.

Nutriční hodnoty a složení

Energie 3349 kJ / 800 kcal; Tuky 86 g – z toho nasycené 14 g; Sacharidy 2 g – z toho cukry 0 g; Bílkoviny 20 g; Vláknina 0.8 g; Sůl 0 g. 100 % panenský olej lisovaný za studena ze semen černého kmínu. Bez přídavných barvících a konzervačních látek.

Doporučené dávkování

Jedna lžička oleje každé ráno (nejlépe na lačno) smíchaná buď s medem, nebo čerstvou ovocnou šťávou.

Skladování na temném místě při teplotě do 22°C . Po otevření spotřebujte do 3 měsíců.

Země původu Egypt.

Informace o produktu

Výrobce: WOLFBERRY S.R.O.
Značka: WOLFBERRY
Kód výrobku: 354694
Kód EAN: 8594158034595
Držitel rozhodnutí: WOLFBERRY S.R.O.

Recenze

Recenze WOLFBERRY Olej z černého kmínu 250 ml

Diskuze

Diskuze WOLFBERRY Olej z černého kmínu 250 ml

 

Mohlo by vás zajímat


Načítám

Nejprodávanější značky

Výhodné nabídky už nemusíte hledat

pošleme vám je e-mailem :)

Zkuste to, odhlásit se koneckonců můžete kdykoli.
Nahoru
OK
Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Zjistit více
Zpracovávám