Lékárna.cz

WOLFBERRY Himalájská sůl černá Kala Namak 1000 g

WOLFBERRY Himalájská sůl černá Kala Namak 1000 g WOLFBERRY Himalájská sůl černá Kala Namak 1000 g

NAD 499 KČ SLEVA 15 %

Speciální druh indické minerální jemné soli s výraznou siřičitou vůní.

Více informací

Produkt je dočasně nedostupný

Termín distribuce je neznámý

Podobné produkty

Produkty od stejného výrobce

Potřebuji poradit

Doporučené alternativní produkty

Do košíku
Do košíku

WOLFBERRY Himalájská sůl černá Kala Namak 1000 g

Kala Namak se sice v češtině říká černá sůl, ale černá zdaleka není. Toto exotické dochucovadlo je bohatá směs minerálů s vysokým obsahem železa a dalších prvků, které soli dávají spíš temně rudou a šedou barvu. Černá sůl se těží ze sopečných jezer Pákistánu a Indie a její chuť a vůně může ty, kteří s ní přijdou poprvé do styku odradit, protože připomíná uvařená vejce na tvrdo. Po tepelné úpravě však získává zemité aroma.

Výhody produktu

  • Bohatá směs minerálů s vysokým obsahem železa.
  • Bez alergenů.

Složení produktu

  • Himalájská jemná sůl černá Kala Namak 100%. Alergeny: Bez alergenů.
  • Nutriční hodnoty ve 100 g: Energie 0 kcal / 0 kJ; Tuky: 0 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0 g; Sacharidy: 0 g, z toho cukry 0 g; Vláknina: 0 g; Bílkoviny: 0g; Sůl: 100 g.
  • Některé minerály ve 100 g: Vápník: 340 mg; Mangan: 100 mg; Železo: 105.4 mg.

Důležité upozornění

Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25°C v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.

Množství v balení

Balení obsahuje 1000 g.

WOLFBERRY Himalájská sůl černá Kala Namak 1000 g

100 %
Hodnotilo: 9 zákazníků
5
9x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Informace o produktu

Značka:
Kód výrobku:
460197
Kód EAN:
8594158041975
Držitel rozhodnutí:
Země původu:
Pákistán
WOLFBERRY Himalájská sůl černá Kala Namak 1000 g můžete zakoupit i v našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk.

Mohlo by vás zajímat

Do košíku
Do košíku

DOPRAVA ZDARMA

k nákupu nad 599 Kč

Přihlaste se k odběru novinek
a slevový kód vám pošleme e-mailem.