NAD 499 Kč DOPRAVA ZDARMA
Cejlonská skořice podporuje chuť k jídlu, zlepšuje trávení a působí proti nadýmání.
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Skořice jako koření se používá hlavně k přípravě sladkých pokrmů, do nejrůznějšího pečiva a cukrářských výrobků nebo při zavařování ovoce. Její dřevitá a zároveň sladká chuť se výborně hodí k mléčné rýži, koláčům, ovocným knedlíkům nebo kompotu.
Srí Lanka.
Skořice jako koření se používá hlavně k přípravě sladkých pokrmů, do nejrůznějšího pečiva a cukrářských výrobků nebo při zavařování ovoce. Výborně hodí k mléčné rýži, koláčům, ovocným knedlíkům nebo kompotu. Velmi dobře ladí také s mnoha druhy sušeného ovoce. Používá se ovšem i do masitých pokrmů, zejména v orientální a latinskoamerické kuchyni.
Balení obsahuje 50 g.
Skladujte na suchém a temném místě.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.