Pohankové palačinky z kvalitní pohankové mouky, jsou výborné na snídani, oběd i večeři.
Skladem více než 5 kusů Zítra odešleme, u vás pozítří
Do směsi přidáte jen vodu, necháte 10 minut odstát a za 20 minut máte nasmažené palačinky. Pohankové palačinky doporučujeme smažit na kvalitní palačinkové pánvi, co nejtenčí. Do těsta můžete přidat 2 lžíce oleje, těsto bude vláčnější a nemusíte už dávat olej na pánev. Chcete-li mít vyšší obsah bílkovin v pokrmu, přidejte do těsta místo vody mléko a vmíchejte jedno vejce. Palačinky jsou výborné také na slano např. směs dušených špenátových listů na osmahnuté cibulce a česneku, zasypaná strouhaným sýrem, to vše zabalené do palačinky.
Skladujte při teplotě do 25 °C v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 245 g (cca 10 palačinek).
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.