Rostlinný olej a ghí máslo - nezbytná ingredience v kuchyni s širokou možností využití. Rostlinné oleje jsou získávány z různých rostlinných zdrojů, jako jsou slunečnice, olivy, řepka, avokádo nebo sója. Tyto oleje mají různé chutě, vůně a vlastnosti a jsou bohaté na zdravé tuky, vitamíny a antioxidanty. Jsou nezbytnou součástí vaření, pečení, smažení a salátových dresinků.
◉
Navíc sleva 10 %
Fyzicky zpracovaný, nehydrogenizovaný rostlinný olej. Bez vůně a bez…
139 Kč 135 Kč -3 %
◉
Navíc sleva 10 %
Za studena lisovaný panenský kokosový olej zbavený své typické vůně a…
345 Kč
Doplněk stravy
100% za studena lisovaný olej z ostropestřce mariánského. Pomáhá k…
130 Kč
Olivový olej lisovaný za studena, ideální k ochucení salátů, jídel,…
415 Kč
Mák je jedním z nejstarších přírodních preventivních látek. Extra…
229 Kč
Doplněk stravy
Extra panenský rostlinný olej, ideální volba pro zdravější smažení,…
179 Kč
Za studena lisovaný olej z hroznových jadérek má výraznou zelenou…
175 Kč
Každý olej má specifické tepelné vlastnosti, takže je důležité volit správný olej pro konkrétní účel.
Ghí máslo je tradiční indický produkt, který vzniká z čistého másla. Při procesu získávání ghí se odstraní voda a mléčný protein, což zanechává jen tuk. Ghí má bohatou oříškovou chuť a využívá se především při smažení, vaření a pečení. Je oblíbené pro svou vysokou tepelnou stabilitu a příjemnou vůni.
Rostlinné oleje a ghí máslo jsou nejenom nezbytné pro přípravu jídel, ale také přinášejí různé zdravotní výhody, jako je podpora zdraví srdce a cév a zlepšení trávení.
Je důležité vybírat kvalitní oleje a ghí máslo a používat je s mírou jako součást vyvážené stravy.
Kategorii Oleje a ghí másla najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Rostlinný olej a ghí máslo - nezbytná ingredience v kuchyni s širokou možností využití. Rostlinné oleje jsou získávány z různých rostlinných zdrojů, jako jsou slunečnice, olivy, řepka, avokádo nebo sója. Tyto oleje mají různé chutě, vůně a vlastnosti a jsou bohaté na zdravé tuky, vitamíny a antioxidanty. Jsou nezbytnou součástí vaření, pečení, smažení a salátových dresinků.
Každý olej má specifické tepelné vlastnosti, takže je důležité volit správný olej pro konkrétní účel.
Ghí máslo je tradiční indický produkt, který vzniká z čistého másla. Při procesu získávání ghí se odstraní voda a mléčný protein, což zanechává jen tuk. Ghí má bohatou oříškovou chuť a využívá se především při smažení, vaření a pečení. Je oblíbené pro svou vysokou tepelnou stabilitu a příjemnou vůni.
Rostlinné oleje a ghí máslo jsou nejenom nezbytné pro přípravu jídel, ale také přinášejí různé zdravotní výhody, jako je podpora zdraví srdce a cév a zlepšení trávení.
Je důležité vybírat kvalitní oleje a ghí máslo a používat je s mírou jako součást vyvážené stravy.
Kategorii Oleje a ghí másla najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.