Rostlinný olej a ghí máslo - nezbytná ingredience v kuchyni s širokou možností využití. Rostlinné oleje jsou získávány z různých rostlinných zdrojů, jako jsou slunečnice, olivy, řepka, avokádo nebo sója. Tyto oleje mají různé chutě, vůně a vlastnosti a jsou bohaté na zdravé tuky, vitamíny a antioxidanty. Jsou nezbytnou součástí vaření, pečení, smažení a salátových dresinků.
Výhodná cena
Ghí je tuk, který obsahuje celou řadu vitamínů, minerálů antioxidantů…
343 Kč 309 Kč -10 %
Olivový olej představuje cenný zdroj nenasycených mastných kyselin.
389 Kč
Výhodná cena
Přepuštěné máslo Ghí využijete ve studené i teplé kuchyni. Obsahuje…
179 Kč 164 Kč -8 %
Olej je získáván ze sezamových semínek pěstovaných v ekologickém…
119 Kč
Olej vhodný nejen pro studenou kuchyni, na smažení a pečení ale i…
159 Kč
Olej neutrální vůně vhodný pro vaření, pečení a smažení.
209 Kč
Kokosový olej BIO je 100% přírodní olej, je možné jej používat při…
249 Kč
Kokosový olej BIO je 100% přírodní olej. Je možné jej používat při…
79 Kč
Olej z černého kmínu je bohatým zdrojem cenných látek a je možné jej…
279 Kč
Olivový olej představuje cenný zdroj nenasycených mastných kyselin a…
229 Kč
Oblíbený rostlinný tuk pro jeho všestranné využití nejen v kuchyni,…
165 Kč
Dýňový olej je lisovaný za studena, díky tomu si zachovává maximální…
189 Kč
Ghí s kokosovým olejem lze použít jako náhradu jiného tuku, je vhodné…
192 Kč 186 Kč -3 %
Dýňový olej je skvělým pomocníkem v kuchyni. Hodí se zejména k…
182 Kč
Konopný olej přispívá k udržení normální hladiny glukózy v krvi a…
135 Kč
Ostropestřecový olej je díky své zajímavé chuti ideální zejména k…
105 Kč
Olej vhodný nejen pro studenou kuchyni, na smažení a pečení ale i…
Každý olej má specifické tepelné vlastnosti, takže je důležité volit správný olej pro konkrétní účel.
Ghí máslo je tradiční indický produkt, který vzniká z čistého másla. Při procesu získávání ghí se odstraní voda a mléčný protein, což zanechává jen tuk. Ghí má bohatou oříškovou chuť a využívá se především při smažení, vaření a pečení. Je oblíbené pro svou vysokou tepelnou stabilitu a příjemnou vůni.
Rostlinné oleje a ghí máslo jsou nejenom nezbytné pro přípravu jídel, ale také přinášejí různé zdravotní výhody, jako je podpora zdraví srdce a cév a zlepšení trávení.
Je důležité vybírat kvalitní oleje a ghí máslo a používat je s mírou jako součást vyvážené stravy.
Kategorii Oleje a ghí másla najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Rostlinný olej a ghí máslo - nezbytná ingredience v kuchyni s širokou možností využití. Rostlinné oleje jsou získávány z různých rostlinných zdrojů, jako jsou slunečnice, olivy, řepka, avokádo nebo sója. Tyto oleje mají různé chutě, vůně a vlastnosti a jsou bohaté na zdravé tuky, vitamíny a antioxidanty. Jsou nezbytnou součástí vaření, pečení, smažení a salátových dresinků.
Každý olej má specifické tepelné vlastnosti, takže je důležité volit správný olej pro konkrétní účel.
Ghí máslo je tradiční indický produkt, který vzniká z čistého másla. Při procesu získávání ghí se odstraní voda a mléčný protein, což zanechává jen tuk. Ghí má bohatou oříškovou chuť a využívá se především při smažení, vaření a pečení. Je oblíbené pro svou vysokou tepelnou stabilitu a příjemnou vůni.
Rostlinné oleje a ghí máslo jsou nejenom nezbytné pro přípravu jídel, ale také přinášejí různé zdravotní výhody, jako je podpora zdraví srdce a cév a zlepšení trávení.
Je důležité vybírat kvalitní oleje a ghí máslo a používat je s mírou jako součást vyvážené stravy.
Kategorii Oleje a ghí másla najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.