Rostlinný olej a ghí máslo - nezbytná ingredience v kuchyni s širokou možností využití. Rostlinné oleje jsou získávány z různých rostlinných zdrojů, jako jsou slunečnice, olivy, řepka, avokádo nebo sója. Tyto oleje mají různé chutě, vůně a vlastnosti a jsou bohaté na zdravé tuky, vitamíny a antioxidanty. Jsou nezbytnou součástí vaření, pečení, smažení a salátových dresinků.
Výhodná cena
Panenský kokosový olej má jemnou chuť a vůni specifickou pro kokos,…
199 Kč
Kokosový olej, který se hodí jako důležitá součást kuchyně i…
106 Kč
Velmi kvalitní slunečnicový olej za studena lisovaný s přírodní chutí…
106 Kč
BIO panenský sezamový olej je vhodný nejen do kuchyně.
182 Kč 168 Kč -8 %
Panenský olej za studena lisovaný pro všechny milovníky salátů.
180 Kč
Akce Výhodná cena
Panenský kokosový olej má jemnou chuť i vůni specifickou pro kokos.…
162 Kč 119 Kč -27 %
Výhodná cena
Fyzicky zpracovaný, nehydrogenizovaný rostlinný olej. Bez vůně a bez…
119 Kč
Výhodná cena
V kuchyni se sádlo používá k vaření a pečení, zejména k přidání chuti…
76 Kč
Výhodná cena
Ghí je čistý tuk, který se připravuje velice pomalým přepouštěním…
182 Kč
Výhodná cena
Ghí BIO je máselný tuk, který se připravuje velice pomalým…
585 Kč
Extra panenský olivový olej v BIO kvalitě, vhodný do salátů,…
349 Kč
Výhodná cena
Fyzicky zpracovaný, nehydrogenizovaný rostlinný olej zbavený své…
329 Kč
Výhodná cena
Za studena lisovaný olivový olej patří k pilířům středomořské kuchyně.
479 Kč 405 Kč -15 %
Výhodná cena
Olej z černého kmínu za studena lisovaný olej z černého kmínu v raw…
329 Kč 299 Kč -9 %
Výhodná cena
Makový olej se hodí k ozvláštění ovocných i zeleninových salátů,…
215 Kč 182 Kč -15 %
Avokádový olej je skvělou alternativou olivového oleje.
166 Kč
Kokosový olej lisovaný za studena s jemnou kokosovou vůní je to…
162 Kč
Každý olej má specifické tepelné vlastnosti, takže je důležité volit správný olej pro konkrétní účel.
Ghí máslo je tradiční indický produkt, který vzniká z čistého másla. Při procesu získávání ghí se odstraní voda a mléčný protein, což zanechává jen tuk. Ghí má bohatou oříškovou chuť a využívá se především při smažení, vaření a pečení. Je oblíbené pro svou vysokou tepelnou stabilitu a příjemnou vůni.
Rostlinné oleje a ghí máslo jsou nejenom nezbytné pro přípravu jídel, ale také přinášejí různé zdravotní výhody, jako je podpora zdraví srdce a cév a zlepšení trávení.
Je důležité vybírat kvalitní oleje a ghí máslo a používat je s mírou jako součást vyvážené stravy.
Kategorii Oleje a ghí másla najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Rostlinný olej a ghí máslo - nezbytná ingredience v kuchyni s širokou možností využití. Rostlinné oleje jsou získávány z různých rostlinných zdrojů, jako jsou slunečnice, olivy, řepka, avokádo nebo sója. Tyto oleje mají různé chutě, vůně a vlastnosti a jsou bohaté na zdravé tuky, vitamíny a antioxidanty. Jsou nezbytnou součástí vaření, pečení, smažení a salátových dresinků.
Každý olej má specifické tepelné vlastnosti, takže je důležité volit správný olej pro konkrétní účel.
Ghí máslo je tradiční indický produkt, který vzniká z čistého másla. Při procesu získávání ghí se odstraní voda a mléčný protein, což zanechává jen tuk. Ghí má bohatou oříškovou chuť a využívá se především při smažení, vaření a pečení. Je oblíbené pro svou vysokou tepelnou stabilitu a příjemnou vůni.
Rostlinné oleje a ghí máslo jsou nejenom nezbytné pro přípravu jídel, ale také přinášejí různé zdravotní výhody, jako je podpora zdraví srdce a cév a zlepšení trávení.
Je důležité vybírat kvalitní oleje a ghí máslo a používat je s mírou jako součást vyvážené stravy.
Kategorii Oleje a ghí másla najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.