Olivový olej je rostlinný olej získaný z oliv lisováním či jinými mechanickými postupy. Je používán především při výrobě pokrmů, kde je čím dál populárnější varianta oleje ve spreji, ale také tvoří nedílnou součást v kosmetickém a farmaceutickém průmyslu. Olivový olej je typickou součástí středomořské kuchyně. Konzumace olivového oleje je považována za zdraví prospěšnou, protože obsahuje mononenasycené mastné kyseliny a vitamin E.
Olivový olej představuje cenný zdroj nenasycených mastných kyselin.
369 Kč
Bio olej, získaný výlučně z certifikovaných ekologických oliv.
242 Kč
Olivový olej představuje cenný zdroj nenasycených mastných kyselin a…
219 Kč
Extra panenský olivový olej v BIO kvalitě, vhodný do salátů,…
349 Kč
Olivový olej lisovaný za studena, ideální k ochucení salátů, jídel,…
419 Kč
Výhodná cena
Za studena lisovaný olivový olej patří k pilířům středomořské kuchyně.
479 Kč 405 Kč -15 %
Výběrový lněný olej se vyznačuje jemně oříškovou chutí, která se…
139 Kč 119 Kč -14 %
Olivový olej panenský lisovaný za studena vhodný do teplé i studené…
315 Kč
Olivový olej představuje cenný zdroj nenasycených mastných kyselin a…
Tento olivový olej zachovává všechny prospěšné látky obsažené v…
Olivový olej má pomáhat snižovat riziko vzniku závažných kardiovaskulárních chorob, tedy onemocnění srdce. Obsahuje antioxidanty a vitamíny (např. skupiny A, D, E a K). Má pomáhat snižovat hladinu tzv. špatného cholesterolu, podporovat trávení, absorpci vápníku a zpomalovat stárnutí. Má prospívat pleti i vlasům.
Panenské oleje - jsou lisované přímo z celých plodů za studena (do 50 °C)
Obyčejný panenský olej - Panenský olivový olej s volnou kyselostí méně než 3,3 g na 100 g včetně.
Směsi
Kategorii Olivový olej najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Olivový olej je rostlinný olej získaný z oliv lisováním či jinými mechanickými postupy. Je používán především při výrobě pokrmů, kde je čím dál populárnější varianta oleje ve spreji, ale také tvoří nedílnou součást v kosmetickém a farmaceutickém průmyslu. Olivový olej je typickou součástí středomořské kuchyně. Konzumace olivového oleje je považována za zdraví prospěšnou, protože obsahuje mononenasycené mastné kyseliny a vitamin E.
Olivový olej má pomáhat snižovat riziko vzniku závažných kardiovaskulárních chorob, tedy onemocnění srdce. Obsahuje antioxidanty a vitamíny (např. skupiny A, D, E a K). Má pomáhat snižovat hladinu tzv. špatného cholesterolu, podporovat trávení, absorpci vápníku a zpomalovat stárnutí. Má prospívat pleti i vlasům.
Panenské oleje - jsou lisované přímo z celých plodů za studena (do 50 °C)
Obyčejný panenský olej - Panenský olivový olej s volnou kyselostí méně než 3,3 g na 100 g včetně.
Směsi
Kategorii Olivový olej najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.