Lékárna.cz

Hladká mouka
Obsahuje složku: špalda

NOMINAL Špaldová mouka hladká polosvětlá 1000 g

NOMINAL Špaldová mouka hladká polosvětlá 1000 g NOMINAL Špaldová mouka hladká polosvětlá 1000 g

Alternativa pšeničné mouky k výrobě různých pekařských výrobků.

Skladem více než 5 kusů

31 Kč

PROBIO Mouka špaldová celozrnná jemně mletá BIO 1 kg

PROBIO Mouka špaldová celozrnná jemně mletá BIO 1 kg PROBIO Mouka špaldová celozrnná jemně mletá BIO 1 kg

Mouka špaldová celozrnná jemně mletá je vhodná k přípravě koláčů,…

Skladem více než 5 kusů

58 Kč

PROBIO Mouka špaldová hladká BIO 1 kg

PROBIO Mouka špaldová hladká BIO 1 kg PROBIO Mouka špaldová hladká BIO 1 kg

Pšeničná mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců,…

Skladem více než 5 kusů

74 Kč

BIO NEBIO Špaldová mouka celozrnná hladká BIO 1 kg

BIO NEBIO Špaldová mouka celozrnná hladká BIO 1 kg BIO NEBIO Špaldová mouka celozrnná hladká BIO 1 kg

Špaldová celozrnná mouka je plnohodnotnou moukou z celých zrn a…

Skladem už jen 3 - 5 kusů

49 Kč

BIO NEBIO Špaldová mouka hladká BIO 1 kg

BIO NEBIO Špaldová mouka hladká BIO 1 kg BIO NEBIO Špaldová mouka hladká BIO 1 kg

Špaldová hladká mouka pokrmům dodává jemnou oříškovou chuť.

Skladem více než 5 kusů

79 Kč

Hladká mouka
Obsahuje složku: špalda

Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další. 

Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.

Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.

Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.

Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.

Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.

Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.

Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk

DOPRAVA ZDARMA

k nákupu nad 599 Kč

Přihlaste se k odběru novinek
a slevový kód vám pošleme e-mailem.