Lékárna.cz

Bio mouka
Obsahuje složku: pšenice

PROBIO Mouka pšeničná chlebová BIO 1 kg

PROBIO Mouka pšeničná chlebová BIO 1 kg

NAVÍC SLEVA 12 %

Chlebová mouka pšeničná umí dát pečivu tmavší barvu, pevnější…

Skladem více než 5 kusů

53 Kč

PROBIO Mouka pšeničná celozrnná jemně mletá BIO 1 kg

PROBIO Mouka pšeničná celozrnná jemně mletá BIO 1 kg

NAVÍC SLEVA 12 %

Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka z celých zrn, proto má…

Skladem více než 5 kusů

49 Kč

PROBIO Mouka pšeničná bílá hladká BIO 1 kg

PROBIO Mouka pšeničná bílá hladká BIO 1 kg

NAVÍC SLEVA 12 %

Pšeničná mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců,…

Skladem více než 5 kusů

58 Kč

NATURAL JIHLAVA Mouka celozrnná pšeničná speciál natural 1000 g…

NATURAL JIHLAVA Mouka celozrnná pšeničná speciál natural 1000 g BIO

Mouka celozrnná pšeničná v bio kvalitě vhodná pro pčečení.

Skladem více než 5 kusů

49 Kč

BIO NEBIO Pšeničná mouka celozrnná hladká BIO 1 kg

BIO NEBIO Pšeničná mouka celozrnná hladká BIO 1 kg BIO NEBIO Pšeničná mouka celozrnná hladká BIO 1 kg

Celozrnná pšeničná mouka je plnohodnotnou moukou z celých zrn.

Momentálně nedostupné

Bio mouka
Obsahuje složku: pšenice

Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další. 

Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.

Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.

Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.

Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.

Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.

Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.

Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk

DOPRAVA ZDARMA

k nákupu nad 599 Kč

Přihlaste se k odběru novinek
a slevový kód vám pošleme e-mailem.