Hraška vanilka je hrachová směs ochucená přírodní vanilkou.…
62 Kč
Žitná mouka vhodná na pečení či přípravu vařených příloh.
52 Kč
Mouka z najemno rozemletých mandlí pro pečení lahodných dezertů.
76 Kč
NAD 499 Kč DOPRAVA ZDARMA
Vyrábí se z kořene keřů manioku. Je významným zdrojem karbohydrátů s…
59 Kč
Doplněk stravy
Tuto mouku můžete použít na pečení, do chlebových směsí, do koláčů, k…
52 Kč 49 Kč -6 %
Guarová guma je prášek bez zápachu a chuti.
49 Kč
Směs na slunečnicový chléb, vhodná do domácích pekáren i do trouby.
42 Kč
Krupice z kukuřice v biokvalitě, jedná se o nahrubo umletou kukuřici.
34 Kč
Výhodná cena
100 % kokosová mouka vyráběná z dužiny čerstvě nasbíraných kokosových…
48 Kč 44 Kč -8 %
Sypká směs vyrobená z ovesných vloček, bez mouky.
21 Kč
Ovesný hrníček s čokoládou - absolutní novinka na trhu. Bez lepku.
23 Kč 18 Kč -22 %
Špaldová celozrnná mouka je plnohodnotnou moukou z celých zrn a…
Organis kokosová mouka se vyrábí z dužiny čerstvě sklizených…
Přirozeně bezlepková celozrnná pohanková mouka je zdravou…
Celozrnná mouka špaldová má oříškovou vůni a je mletá z celého zrna,…
Expirace
Špaldová mouka vhodná na pečení, smažení i třeba na přípravu vařených…
Muffin Choco - bezlepkové kakaové muffiny.
Sypká směs na přípravu žitného perníku.
Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.