Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.

Celozrnná mouka vhodná pro slané i sladké pečení.
34 Kč

Mouka celozrnná žitná vhodná na každodenní pčečení, pečivo je…
36 Kč

Celozrnná žitná mouka je vhodná k přípravě tradičního chlebového…
42 Kč

Celozrnná mouka špaldová má oříškovou vůni a je mletá z celého zrna,…
46 Kč

Celozrnná mouka špaldová má oříškovou vůni a je mletá z celého zrna,…
46 Kč

Chlebová mouka je vhodná nejen na chleba, ale i na zdravější sladké i…
47 Kč

Jemně mletá mouka z Vysočiny s vysokým obsahem vlákniny, která…
47 Kč

Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka z celých zrn, proto má…
49 Kč

Díky své struktuře je docela univerzální, lze ji použít k přípravě…
50 Kč

Chlebová mouka pšeničná umí dát pečivu tmavší barvu, pevnější…
53 Kč

Pšeničná mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců,…
58 Kč

Rýžová mouka je vhodná na přípravu všech druhů bezlepkových jídel, na…
59 Kč

Tato špaldová mouka je tmavší, má výraznější aroma, vyšší obsah…
65 Kč

Špaldová celozrnná mouka se vyznačuje nezaměnitelnou oříškovou chutí,…
69 Kč

Pšeničná mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců,…
74 Kč

Přirozeně bezlepková smetanově bílé barvy, lehká a dobře stravitelná,…
89 Kč 79 Kč -11 %

Směs na bílý bezlepkový chléb je vyrobena z přirozeně bezlepkových…
86 Kč

Tapioková mouka je vlastně bezlepkový škrob, který se extrahuje z…
89 Kč

Přirozeně bezlepková kokosová mouka v BIO kvalitě s vysokým obsahem…
92 Kč

Vyrobena z přirozeně bezlepkových přísad, obsahuje rýžové, bramborové…
99 Kč

Univerzální bezlepková směs se širokým použitím je vhodná pro pečení…
99 Kč

Arašídová mouka je ideální pro bezlepkové pečení, příznivce Paleo…
105 Kč

Díky dobře vyvážené směsi z vysoce kvalitních surovin snadno…
115 Kč 112 Kč -3 %
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.