Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Mouka celozrnná žitná vhodná na každodenní pčečení, pečivo je…
31 Kč
Alternativa pšeničné mouky k výrobě různých pekařských výrobků.
31 Kč
Tato směs na tmavý bezlepkový chléb je vyrobena z přirozeně…
96 Kč
Strouhanka, která je vhodná na obalení potravin.
52 Kč
Bezlepková mouka na chleba, rohlíky, kynuté těsto a vše s kvasnicemi
119 Kč
Chlebová mouka pšeničná umí dát pečivu tmavší barvu, pevnější…
53 Kč
Bezlepková mouka plná důležitých živin, vhodná pro celiaky i těhotné…
55 Kč
Lehce stravitelná bezlepková jáhlová mouka s nízkým obsahem kalorií,…
49 Kč
Celozrnná mouka vhodná pro slané i sladké pečení.
29 Kč
◉
NAD 499 KČ SLEVA 15 %
Kokosová mouka je přirozeně bezlepková. Díky vysokému obsahu bílkovin…
39 Kč
Vyvážená směs kvalitních ingrediencí pro přípravu klasického bílého…
109 Kč
Krupice, která je vhodná na výrobu tortil, kaší nebo knedlíků.
36 Kč
Přirozeně bezlepková celozrnná pohanková mouka je zdravou…
42 Kč
Kukuřičná mouka polohrubá BIO. Základ pro kaše, noky a zlatavé…
34 Kč
Výhodná cena
Organis kokosová mouka se vyrábí z dužiny čerstvě sklizených…
69 Kč
Přirozeně bezlepková zdravá kukuřičná krupice, která má široké…
36 Kč
Bezlepková mouka je vhodná na přípravu slaného pečiva, placek i…
39 Kč
Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka z celých zrn, proto má…
49 Kč
Jedná se o přirozeně bezlepkovou potravinu připomínající chutí i vůní…
59 Kč 52 Kč -12 %
Přirozeně bezlepková mouka pro přípravu bezlepkových pokrmů.
25 Kč
Špaldová krupice je bohatá na bílkoviny s vysokým obsahem lepku, je…
79 Kč
◉
NAD 499 KČ SLEVA 15 %
Lněná mouku využijete k zahušťování koktejlů, omáček a polévek. Je…
34 Kč
Díky dobře vyvážené směsi z vysoce kvalitních surovin snadno…
115 Kč
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.