Výhodná cena
Chutné oříškové máslo z loupaných mandlí, kokosu a bílé čokolády.
169 Kč 155 Kč -8 %
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Mandlový krém s hořkou čokoládou je pochoutka plná energie.
155 Kč
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Pochoutka plná energie a nejzdravější máslo ze všech ořechových druhů.
325 Kč
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Mandlový krém obsahuje mnoho zdravých tuků, nutričně hodnotných živin…
215 Kč
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Mandlový krém s mléčnou čokoládou je pochoutka plná energie.
126 Kč
Mandlový krém je vyroben šetrnou metodou ze 100% pražených mandlí se…
209 Kč
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Jemná pochoutka plná energie z pražených mandlí.
122 Kč
Sladké blanšírované mandličky namleté do hedvábně hladkého krému s…
185 Kč
◉
Navíc sleva 20 %
Oříškový krém bez cukru s mandlemi a kokosem.
182 Kč
◉
Navíc sleva 20 %
Krémové máslo z jemně pražených mandlí.
170 Kč
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Mandlový krém s bílou čokoládou je pochoutka plná energie.
Na 20 kuliček budete potřebovat:
1 hrst sekaných mandlí
1 velkou lžíci mandlového másla
1 malou lžičku medu či datlového sirupu
1 až 2 velké lžíce jemně strouhaného kokosu
2 malé lžičky raw kakaa
případně trochu kokosové či mandlové mouky pro tužší konzistenci
⅓ tabulky bílé čokolády
Mandlové máslo má i po vytažení z lednice spíše řidší konzistenci. Aby bylo těsto té ideální konzistence pro tvoření kuliček, můžete přisypat trochu mandlové či kokosové mouky. Kokosové méně, má silné absorbční vlastnosti.
Postup je snadný, všechny ingredience smíchejte dohromady a nechce v lednici alespoň čtvrt hodiny odpočinout. Po vytvarování menších kuliček je pomocí lžiček máčejte v rozpuštěné bílé čokoládě a nechejte okapat… ideálně na mřížce. Pokud nesníte hned, uchovávejte v lednici.
Kategorii Mandlové krémy najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Na 20 kuliček budete potřebovat:
1 hrst sekaných mandlí
1 velkou lžíci mandlového másla
1 malou lžičku medu či datlového sirupu
1 až 2 velké lžíce jemně strouhaného kokosu
2 malé lžičky raw kakaa
případně trochu kokosové či mandlové mouky pro tužší konzistenci
⅓ tabulky bílé čokolády
Mandlové máslo má i po vytažení z lednice spíše řidší konzistenci. Aby bylo těsto té ideální konzistence pro tvoření kuliček, můžete přisypat trochu mandlové či kokosové mouky. Kokosové méně, má silné absorbční vlastnosti.
Postup je snadný, všechny ingredience smíchejte dohromady a nechce v lednici alespoň čtvrt hodiny odpočinout. Po vytvarování menších kuliček je pomocí lžiček máčejte v rozpuštěné bílé čokoládě a nechejte okapat… ideálně na mřížce. Pokud nesníte hned, uchovávejte v lednici.
Kategorii Mandlové krémy najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.