Sojová omáčka k dochucení pokrmů, vyrobeno přírodní fermentací.
179 Kč
Sojová omáčka je vyrobená přírodní fermentací a používá se k…
185 Kč
Mořské řasy Wakame rostou kolem ostrova Hokkaido, po namočení je…
185 Kč
Hraška neobsahuje lepek a používá se k zahušťování polévek, omáček,…
189 Kč
Sojová omáčka vyrobená tradičním japonským způsobem k ochucení…
199 Kč
100 % BIO kakaové máslo ve formě kousků. Má široké využití v kuchyni.…
199 Kč
Sojová omáčka vyrobená tradičním japonským způsobem, fermentací bez…
249 Kč
◉
NAD 499 KČ SLEVA 15 %
Přírodní konzervační prostředek, používá se jako dochucovací…
249 Kč
◉
NAD 499 KČ SLEVA 15 %
Tahini je čistá nesolená pasta z jemně mletých pražených sezamových…
279 Kč
Sojová omáčka je vyrobená přírodní fermentací a používá se k…
289 Kč
Rajčatový kečup je pečlivě vyroben z na slunci vyzrálých italských…
Ať už připravujete šťavnaté maso, zeleninu nebo omáčku a chcete docílit skvělé chuti pokrmu, dochucovadla v podobě nejrůznějšího koření by neměla chybět. Při výběru koření a nejrůznějších kořenících směsí a dochucovadel, dávejte přednost těm, které neobsahují glutaman sodný.
Kategorii Koření a dochucovadla najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.