100 % BIO kakaové máslo ve formě kousků. Má široké využití v kuchyni. Je výborným přírodním prostředkem v každodenní péči o pokožku.
Kakaové máslo se získává lisováním surové kakaové hmoty, kterou obdržíme z nepražených kakaových bobů Criollo pěstovaných v podmínkách ekologického zemědělství. Lisování se provádí za nízké teploty – nedochází tak ke ztrátě důležitých živin a enzymů, máslo je tepelně stabilní, obsahuje přírodní antioxidanty, které zabraňují žluknutí, a uchovává si jemnou vůni a chuť hořké čokolády.
Při výrobě čokolády (zjemní chuť), čokoládových polev (při krájení nebude poleva praskat), zmrzliny, na smažení, pečení – masa, sladkých pokrmů.
BIO kakaové máslo, kousky.
Skladujte v suchu při relativní vlhkosti do 60 % v uzavřeném obalu. Chraňte před přímým slunečním zářením.
Země původu: Peru.
Balení obsahuje 250 g.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.